Δυο μεταλλια στους Βαλκανικους Αγωνες U15-U17 για το Τμημα Παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο επέστρεψαν οι αθλητές του Τμήματος από τους αγώνες στο Σιδηρόκαστρο

Με τέσσερις αθλητές συμμετείχε το Τμήμα Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου Σερρών από τις 4 έως τις 7 Μαΐου.

Οι αθλητές του Τμήματος ήταν ανάμεσα στους 540 αθλητές, από δέκα διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κόσσοβο, Κροατία, Μολδαβία, Σερβία, Ρουμανία) που έζησαν υπέροχες και συγκλονιστικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Στις τρεις μέρες που διήρκεσε αυτή η μεγάλη γιορτή της πάλης, από το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου πέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι (αθλητές, προπονητές, επίσημοι, γονείς, πολιτικοί και απλοί λάτρεις του αθλητισμού και της πάλης) και έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλια.

Το Τμήμα Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο όμως δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένο, μιας και ενώ κατάφερε να επιστρέψει με δύο μετάλλια, ήλπιζε σε πολύ καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις αυτό το τριήμερο.

Τελικά η Αγάπη Αμπελίδου, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 61 κιλών, ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σπυρίδων Ιωαννίδης στα 45 κιλά, με τους Γιώργο Βαρντανιάν στα 110 κιλά και Θόδωρο Τρίτσκα στα 48 κιλά να μην καταφέρνουν να μπουν στα μετάλλια.

Όπως τόνισε ο προπονητής του Τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης, περίμεναν πολύ περισσότερα από αυτούς τους αγώνες, αλλά κάποιες ατυχίες, και το γεγονός ότι ο Θόδωρος Τρίτσκας έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά για να πιάσει το βάρος του, δεν βοήθησαν ώστε να έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Τώρα η προσοχή τους στρέφεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο, με 6 αθλητές, όπου ελπίζουν να έχουν καλές επιδόσεις.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους στους Βαλκανικούς Αγώνες τα Τυροκομικά Δουκίδη, και τις απολυμάνσεις Παναγιώτη Φυτιλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.