Δυο μεταλλια στο Διεθνες Τουρνουα παλης στο Ρεθυμνο για το Τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές του τμήματος στο Τουρνουά αποσπώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο

Στο Ρέθυμνο βρέθηκαν το Σάββατο δύο αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, για να συμμετάσχουν στο διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά πάλης που διοργάνωσαν ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, επιστρέφοντας με διακρίσεις στην Κομοτηνή.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 έως 15 ετών, προερχόμενοι από τη Μολδαβία, το Ουζμπεκιστάν, την Ιταλία, την Ουκρανία, την Αγγλία και πάνω από 100 αθλητές από την Ελλάδα.

Οι δύο αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν ήταν ο Νικήτας Τσίτσιος, που έλαβε το χρυσό στην κατηγορία των 26 κιλών στην ηλικιακή κατηγορία 8-10 ετών, και ο Θεόδωρος Τρίτσκας που έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 44 κιλών στους αθλητές κάτω των 15.

Το επίπεδο στο τουρνουά ήταν πολύ υψηλό, σημείωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης, με αρκετό ανταγωνισμό και αγώνες, με τα παιδιά να κάνουν σημαντική προσπάθεια. «Ο Νικήτας, ο μικρότερος, πάλεψε πολύ καλά, ενώ ο Θόδωρος δεν έχει ακόμα καταφέρει να μπει σε φόρμα, μιας και είχε υποχρεωθεί να διακόψει το Σεπτέμβριο, και πάλι όμως πήγε πολύ καλά» σημείωσε ο προπονητής τους.

Το Τμήμα έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων από τις αρχές Σεπτεμβρίου, και σιγά σιγά επανέρχονται στην κανονικότητα, μετά από δύο χρόνια τα οποία ήταν πολύ δύσκολα, με την έλλειψη προπονήσεων να έχει ως αποτέλεσμα οι αθλητές να κάνουν «κοιλιά», όμως σιγά σιγά με την προπόνηση έχουν αρχίσει να επανέρχονται σε φόρμα.

Αυτό κάνει ακόμα σημαντικότερη την προετοιμασία, ενόψει των Πανελληνίων Αγώνων Κ11 και Κ13 που θα πραγματοποιηθούν στις 5-6 Νοεμβρίου στα Τρίκαλα, και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Ανδρών και Γυναικών στις 19-20 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αλλά και διεθνών αγώνων όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 και Κ15 στη Ρουμανία.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για την βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια το Τυροκομείο Δουκίδης, τον Φώτη Γεωργιάδη, το βενζινάδικο Μάρκο Γραμμενίδη, τα ΚΤΕΛ Ροδόπης και το Κονκασέ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.