Δυο χρυσα μεταλλια στη Βουλγαρια για τους μικρους παλαιστες του Τμηματος Παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Κατάφεραν να κερδίσουν τους συνομηλίκους τους και να αναδειχθούν πρώτοι στις κατηγορίες τους

Δύο χρυσά μετάλλια, μαζί με χρηματικό έπαθλο, κατέκτησαν οι δύο μικροί αθλητές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο που ταξίδεψαν σε Διεθνές Τουρνουά στο Στρέμτσι της Βουλγαρίας στις 24 Μαΐου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, που φέτος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αθλητών από τέσσερις χώρες, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 24 Μαΐου, και όχι Σαββατοκύριακα όπως οι περισσότερες διοργανώσεις πάλης,

Στο τουρνουά λοιπόν ταξίδεψαν ο Νικήτας Τσίτσιος, στα 28 κιλά (γεννηθείς στο 2014), και ο Αλέξανδρος Τσίτσιος στα 38 κιλά (γεννηθείς το 2011) που βγήκαν πρώτοι στις κατηγορίες τους.

Όπως τόνισε ο προπονητής τους κ. Θόδωρος Καρυπίδης, και οι δύο μικροί αθλητές πάλεψαν άψογα, χωρίς άγχος και μπόρεσαν να επικρατήσουν έναντι των άλλων αθλητών.

Το Τμήμα σήμερα Σάββατο ταξιδεύει στο Μπουργκάς για να συμμετάσχει σε τουρνουά, πάλι με δύο αθλητές, τον Αλέξανδρο Τσίτσιο στα 38 κιλά και τον Ιμπίς Νιαζή στα 125 κιλά.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε τοπικό γήπεδο, με 15.000 θεατές και πολλές συμμετοχές, με τον κ. Καρυπίδη να ελπίζει πως οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.