Δυο χρυσα μεταλλια για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης Εφήβων

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψαν από την Κατερίνη οι αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, όπου αγωνίστηκαν στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.
 
Συγκεκριμένα ο Νάρεκ Γκρηγκοριάν ήρθε πρώτος στα 55 κιλά, και ο Χρήστος Σκόνδρας πρώτος στα 60 κιλά, ενώ αν είχε καταφέρει να αγωνιστεί ο τρίτος αθλητής του συλλόγου που είχε προκριθεί, ο Γιάννης Βίνικ, που λόγω ενός μικρού προβλήματος δεν συμμετείχε, ο προπονητής του συλλόγου κ. Θόδωρος Καρυπίδης θεωρεί πως σίγουρα θα είχε πάρει μετάλλιο, αναδεικνύοντας μάλιστα την ομάδα τουλάχιστον τρίτη στη γενική κατάταξη.
 
Οι αθλητές θα κάνουν πλέον προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μαζί με τουρνουά, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας των αθλητών των κατηγοριών Παίδων, Κορασίδων και Νεανίδων στο Κιλκίς, για τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα του καλοκαιριού, όπου και θα κριθεί και η ετοιμότητα των αθλητών και θα γίνει η αξιολόγησή τους.
 
Αρκετοί αθλητές του συλλόγου αναμένεται πάντως να συμμετάσχουν σε Διεθνές Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία στις 12-14 Μαΐου, με τους Αθηνά Γιαγτζόγλου, Μαρία Νταμοτσίδου, Αργύρη Γκρηγκοριάν, Αντόν Νταβγκαπόλοφ, Χρήστο Σόνδρα, Νάρεκ Γκρηγκοριάν και αν είναι δυνατόν, και τον Γιάννη Βίνικ.
 
Να σημειωθεί πως το τμήμα ακύρωσε το ταξίδι στην Σμύρνη, όπου είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν σε εκεί τουρνουά στα τέλη Απριλίου, μιας και συμπίπτει με τους εορτασμούς του τουρκικού κράτους για το τέλος του πολέμου στη Μικρά Ασία.
 
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κ. Μάρκο Γραμμενίδη, με τη βοήθεια του οποίου ταξίδεψαν στο τουρνουά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.