Δυο χρυσα εφεραν στην Κομοτηνη οι αθλητες του τμηματος παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 και το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα

Δύο χρυσά μετάλλια έφεραν στην Κομοτηνή οι νεαροί αθλητές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 και το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες στον Τύρναβο.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος συμμετείχε με δύο αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15, που έλαβε χώρα στο Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, τον Θόδωρο Τρίτσκα και τον Αθανάσιο Πάτσο στην κατηγορία των 48 κιλών, με τον Θόδωρο Τρίτσκα να κατακτά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, έλαβε χώρα στον ίδιο χώρο το Σχολικό πρωτάθλημα, για αθλητές κάτω των 17 ετών, όπου ο Απόστολος Τρίτσκας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65 κιλών, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Την ικανοποίησή του για την επιτυχία των δύο αθλητών εξέφρασε ο προπονητής κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος τόνισε πως έκαναν σημαντική προσπάθεια στους αγώνες, σημειώνοντας πως ο Θόδωρος Τρίτσκας σίγουρα θα συμμετάσχει στην Ελληνική Ομάδα για τους Βαλκανικούς αγώνες πάλης, και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για το Ευρωπαϊκό.

Οι αθλητές του Συλλόγου αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17, που θα λάβει χώρα στις  αρχές Απριλίου, ελπίζοντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μπορέσουν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις.

Το τμήμα πάλης σιγά σιγά έχει αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητα, μετά την διακοπή που προκάλεσε η πανδημία και η αδυναμία άσκησης, και οι αθλητές ανακτούν την φόρμα τους ενόψει και των αγώνων που έχουν αρχίσει ξανά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.