Δυναμωνει το προπονητικο επιτελειο των ακαδημιων του Πανθρακικου

Εντάχθηκαν στο staff των «Πρασίνων» ο Κώστας Ταπατζάς και ο Αμπντουραχήμ Νετζατή

Για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν προετοιμάζεται πυρετωδώς η ακαδημία του Πανθρακικού και για τον λόγο αυτό ενέταξε στο δυναμικό της δύο αξιόλογους προπονητές, τον Κώστα Ταπατζά και τον Απτουραχήμ Νετζατή.

Το who is who των δύο προπονητών:

Ο Απτουραχήμ Νετζατή έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στις ακαδημίες και την ανδρική ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ενώ παράλληλα εργάστηκε με επιτυχία στις ακαδημίες του Αετού Μίσχου.

Ο Κώστας Ταπατζάς είναι πτυχιουχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα την Προπονητική ποδόσφαιρου.

Είναι κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής Uefa C και Uefa B. Επίσης συμμετείχε και παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια προπονητικής από καταξιωμένους προπονητές της χώρας μας.

Στην προπονητική του έως τώρα καριέρα έχει  εργαστεί το 2013 στην Ακαδημία του κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη, στη συνέχεια και για ένα χρόνο εργάστηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού Κομοτηνής και στη συνέχεια από το 2014 εως και το 2021 στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Το 2017-2018 υπήρξε υπεύθυνος των Προπονητικών Κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θράκη.

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού εργάστηκε ως γυμναστής στον ΠΑΟΚ Κοσμιου το 2017 και το 2019-2020 στη Δοξα Νεου Σιδηροχωρίου.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε οι ακαδημίες του Πανθρακικού να υποδεχθούν τη νέα γενιά της ποδοσφαιρικής Ροδόπης, τη νέα γενιά Πανθρακικών. «Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών, η Ακαδημία του Πανθρακικού είναι έτοιμη για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο να ανοίξει τις πόρτες της και να υποδεχθεί τα παιδιά που θα αγωνίζονται με τον πυρσό στο σημείο της καρδιάς.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «Πρασίνων».

«Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και των δυσκολιών που προέκυψαν λόγω covid-19, η συμμετοχή και η ανταπόκριση των παιδιών μας γέμισε ελπίδα και χαμόγελα καθώς από την πρώτη ημέρα σχεδόν τα τμήματα γέμισαν. Αυτό το γεγονός μας χαροποίησε αλλά παράλληλα μας γέμισε ευθύνη ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Άλλωστε δύναμη του Πανθρακικού ήταν οι ακαδημίες του και ένα μεγάλο όπλο μας η τεχνογνωσία και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις» τονίστηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας  από τις 18:30 μέχρι τις 20:30.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Φώτης Κωνσταντινίδης 6948278851

Μπάμπης Σακαρης 6906777887

Αρχοντής Εξακοίδης 6949720181

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.