Δυναμωνει εντος και εκτος γηπεδου ο Πανθρακικος

Δυνατές προσωπικότητες πλαισιώνουν τον πρόεδρο του συλλόγου Μπάμπη Σακάρη

Μπορεί ο κορωνοϊός να χάλασε τα πλάνα του Πανθρακικού για την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς η σεζόν 2020/21 θεωρήθηκε ως μη γενόμενη ωστόσο φαίνεται πως όλα σιγά-σιγά μπαίνουν σε μία σειρά στην ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Συγκεκριμένα στο πλευρό του προέδρου του συλλόγου Μπάμπη Σακάρη προστέθηκαν επιφανείς προσωπικότητες του επιχειρηματικού και αθλητικού κόσμου της περιοχής με μεράκι και όραμα, θέλοντας να οδηγήσουν τον Πανθρακικό στο δρόμο των επιτυχιών και να μετατρέψουν το προπονητικό κέντρο της ομάδας σε σημείο αναφοράς για τη Θράκη.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τακτικές συναντήσεις των ιθυνόντων του Πανθρακικού, που βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν, θέτοντας τους στόχους τόσο σε επίπεδο αγωνιστικών τμημάτων όσο και σε επίπεδο ακαδημιών.

Είναι ευχάριστο το γεγονός πως η ομάδα της Κομοτηνής επιστρέφει δυναμικά στον αθλητικό χάρτη ενώ όλοι επιθυμούν η σταδιακή επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες να συνοδευτεί με άνοδο και επιτυχίες. Το σίγουρο είναι πως στον πάγκο και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό.

Μέσα στο προσεχές διάστημα είναι πιθανόν να υπάρξει συνέντευξη τύπου με την παρουσίαση των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά του Πανθρακικού ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και το πλάνο της επόμενης τριετίας για το μεγαλύτερο Brandname της Ροδόπης.

Άλλωστε η φλόγα δεν έσβησε ποτέ από τις καρδιές των Κομοτηναίων και η αγάπη τους για τον Πανθρακικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.