Δοξα Υφαντων-Δοξα Προσκυνητων 1-6

Χαλαρά και άνετα στην επόμενη φάση η Δόξα Προσκυνητών

Με τον αέρα του φαβορί η κάτοχος του τίτλου Δόξα Προσκυνητών πέρασε άνετα στην επόμενη φάση του θεσμού επικρατώντας άνετα της Δόξας Υφαντών με σκορ 1-6.
Η ιστορική ομάδα των Υφαντών που επανήλθε επίσημα μετά από 2 χρόνια απουσίας, στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντί στην ομάδα των Προσκυνητών .
 
Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι τους σημειώνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στο 6ο λεπτό, όταν, μετά από σουτ του Τρίχα, απέκρουσε ο Θεοδωρίδης και στην επαναφορά της μπάλας ο Βιόπουλος επιχείρησε νέο σουτ με τον τερματοφύλακα των Υφαντών να διώχνει και πάλι  με τα πόδια την μπάλα. Στο 13΄η Δόξα Προσκυνητών ανοίγει το σκόρ όταν ο Βιόπουλος  από αριστερά γύρισε ωραία την μπάλα στον Κουδέρη που από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 0-1. Στο 18΄οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βάσκος ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας των Υφαντών με κεφαλιά έκανε το 0-2. Το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 33΄μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό, όπου χάθηκε η μπάλα μεταξύ Βάσκου, Μυστρίδη και Γεμενετζή, ο τελευταίος βρήκε μόνο του τον Βιόπουλο που με ωραίο πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.
 
Στην ανάπαυλα ο προπονητής της Δόξας Υφαντών Τούλης  Ξενοδοχίδης είπε στους παίχτες του να χαλαρώσουν και να παίξουν πιο ελεύθερα. Τα λόγια του αυτά βρήκαν αντίκρισμα καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν το σκορ στο 48΄όταν στον χώρο του κέντρου ο Καραγιάννης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ξενοδοχίδη που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-3 για την ομάδα του. Το γκολ αυτό των γηπεδούχων αφύπνισε τους νταμπλούχους της ΕΠΣ Θράκης που απάντησαν με άλλα τρία γκολ. Στο 60΄ο Ντράτση που μόλις είχε περάσει αλλαγή σέντραρε από αριστερά συστημένα για τον Βάσκο που με ψυλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-4. Στο 77΄η ομάδα των προσκυνητών θα πετύχει τέταρτο γκολ όταν ο Μάνταλος των Υφαντών έδιωξε λάθος στην σέντρα του Μαδούρα η μπάλα πήγε στον αφύλαχτο Ντράτση που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να νικήσει  τον Θεοδωρίδη για το 1-5. Τέλος, στο 89΄ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών Νίκος Τρίχας θα χριστεί σκόρερ πετυχαίνωντας ένα πολύ όμορφο γκολ με δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των Υφαντών, το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 1-6. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Δοξα Υφαντών (Ξενοδοχίδης): Θεοδωρίδης, Μαυρόπουλος Κ. , Καλιγκαρίδης, Κουμπίδης (45΄Κανακάκης), Σμηλάνης, Μαυρόπουλος Σ.,Ξενοδοχίδης (62΄Μαυρόπουλος Γ.), Αντωνιάδης, Ζαφειριάδης (45΄Περιβολόπουλος), Μάνταλος, Καραγιάννης.
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης (66΄Βελημβασάκης), Μαδούρας , Κυριακόπουλος, Τρίχας , Γεμενετζής, Κουδέρης (58΄Ντράτση),Βιόπουλος, Μυστρίδης, Βάσκος (75΄Λαμπρης).
Διατητής: Παπαγεωργίου Γ.
Βοηθοί: Γιασάρης Ν. Τσιλφίδου Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.