Δοξα Νεου Σιδηροχωριου: Μαθηματικες μονο ελπιδες ανοδου

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη «πλήρωσε» την απειρία αλλά απέδειξε πως έχει μέλλον

Η νέα ήττα της Δόξας Νέας Σιδηροχωρίου με 0-3 από τον ανώτερο Ορέστη Ορεστιάδας περιόρισε τις ελπίδες διεκδίκησης της ανόδου στη Γ΄ Εθνική!

Η Δόξα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι καταφέρνοντας να περιορίσει τα δυνατά όπλα του Ορέστη και να φέρει το ματς σε ένα σημείο που μπορούσε να το ελέγξει. Μέχρι περίπου το 35ο λεπτό όπου σε μια γρήγορη φάση μετά από ένα πλάγιο άουτ καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της ομάδας του Νέου Σιδηροχωρίου. Το γκολ στο 38΄ ήταν καταλυτικό για εξέλιξη της αναμέτρησης. Αξιοσημείωτη ευκαιρία για την ομάδα της Ροδόπηςήταν το δοκάρι του Σκουτελιά λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι κινήσεις απ τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, η Δόξα έδειχνε να πατάει καλύτερα και ισορροπεί το παιχνίδι. Στο 60΄ όμως η ομάδα της Ορεστιάδας βρήκε το δεύτερο γκολ. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το 3ο τέρμα τους γράφοντας και το τελικό σκορ 0-3.

Το παιχνίδι της ανόδου είναι ακόμη ανοιχτό αλλά θα χρειαστεί και τύχη πλέον. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη ψάχνει 2 νίκες στα εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πλασαριστεί στις θέσεις που δίνουν τα εισιτήρια ανόδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.