Δοξα Νεου Σιδηροχωριου: Η αρχη αποδειχθηκε το ημισυ του παντος

Ολοκληρώθηκε πρόωρα μία σεζόν με πολλά προβλήματα για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης

Ο θυμόσοφος λαός μας αναφέρει πως «η αρχή είναι του ήμισυ του παντός» και αυτό ταιριάζει απόλυτα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Και αν η μεταγραφική αρχή του καλοκαιριού βρήκε τους πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης να ξεκινάνε τον σχεδιασμό τους κάνοντας προσεχτικά ποιοτικές προσθήκες (Σιδηρόπουλος, Κρασώνης, Νάνος, Στοϊνοβιτς) και διατήρηση του βασικού κορμού τους, η αγωνιστική αρχή προμήνυε το πόσο δύσκολη θα ήταν η σεζόν.

Συγκεκριμένα, πριν ολοκληρωθεί μία εβδομάδα προετοιμασίας βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αφενός να πάει πίσω η προετοιμασία και αφετέρου να σκεφτούν εκ νέου κάποιοι ποδοσφαιριστές τη συμμετοχή τους στην ομάδα, καθώς δεν ήθελαν να είχαν επιπτώσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό βίο.

Με πολλές δυσκολίες ο Σπύρος Κουτσογιάννης, που αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα, κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο, το οποίο όμως δεν μπόρεσε εντός γηπέδου να αφομοιώσει την φιλοσοφία του προπονητή της ομάδας. Αυτό φάνηκε στο Super Cup «Νίκος Ντοσίδης», όπου ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος και επικράτησε στο τέλος με 2-1.

Η ήττα με 0-3 από την ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής έδειξε τα προβλήματα και τα κενά που υπάρχουν κυρίως στην αμυντική γραμμή. Στην Ξάνθη, η εικόνα ήταν καλύτερη αλλά πάλι δεν κατάφερε η Δόξα να αποφύγει την ήττα με 2-1 από τον Άρη Αβάτου ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι στην Γ΄ Εθνική ηττήθηκε με 3-1 από τον Αετό Οφρυνίου και στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει όλα αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο είναι σίγουρο πως η διοίκηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου θα κάνει τα πάντα ώστε να επιστρέψει η ομάδα δριμύτερη από αυτήν την περιπέτεια και θα διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, ώστε να διεκδικήσει χωρίς αυτά τα προβλήματα την παραμονή στην κατηγορία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.