Δουλευει σε ολα τα επιπεδα ο Πανθρακικος

Παραμένει στο «τιμόνι» ο Νίκος Μπαχαρίδης – καταιγισμός εργασιών στο προπονητικό κέντρο

Μπορεί αυτό το διάστημα να θεωρείται για πολλούς νεκρή περίοδος, ωστόσο στον Πανθρακικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αντίθετα μάλιστα, πρόκειται για μία περίοδο εργασιών σε όλα τα επίπεδα, ώστε η νέα σεζόν να βρει την μεγαλύτερη ομάδα της Ροδόπης έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Στα ηνία του συλλόγου παραμένει όπως είναι απόλυτα λογικό ο Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος ήδη καταστρώνει τα πλάνα του ώστε ο Πανθρακικός να παρουσιαστεί πολύ δυνατός με στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που στέρησε την σεζόν 2020/21 ο κορωνοϊός.

Η διοίκηση του συλλόγου παράλληλα δίνει βαρύτητα στην βελτίωση του ήδη εξαιρετικού προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Κικίδιο με στόχο να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Εκεί άλλωστε έχουν εγκατασταθεί και οι ακαδημίες του συλλόγου, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αποτελούν ένα ακόμα κερδισμένο «στοίχημα» των ιθυνόντων του συλλόγου. Φυσικά μέλημα όλων είναι να στελεχωθούν από περισσότερα παιδιά οι ακαδημίες ώστε τα επόμενα χρόνια να παρατηρηθεί «παραγωγή» ντόπιων ποδοσφαιριστών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.