«Δωδεκατοι Παιχτες» οι μαθητες του 3ου και του 4ου Γυμνασιου Κομοτηνης

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και μοίρασαν στους νεαρούς φίλους της ομάδας προσκλήσεις, για τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Γιώργος Νικόλτσης, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Σάββας Μουδούρογλου, μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας, Χάρη Παρασκευόπουλο, επισκέφθηκαν δύο Γυμνάσια της πόλης, απευθύνοντας στα παιδιά κάλεσμα να στηρίξουν την προσπάθεια του Πανθρακικού, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.
 
Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν στους μικρούς φίλους της ομάδας μας για τον Πανθρακικό αλλά και την αξία του αθλητισμού γενικότερα, απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έκαναν οι μαθητές, ενώ έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί τους και τους μοίρασαν αυτόγραφα.
 
Έτσι, στην αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ Καλλονής, ένα τμήμα του γηπέδου θα γεμίσει με νεαρούς μαθητές του 3ου και του 4ου Γυμνασίου, που θα αποτελέσουν τον 12ο παίχτη του Πανθρακικού, στην προσπάθεια για την πρώτη φετινή μας νίκη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.