Διπλο γοητρου η Γρατινη μεσα στο Κοσμιο, χαμενο πεναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 90΄!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Δόξα Γρατινής 0-1 (+Gallery)

Η Δόξα Γρατινής παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος είχε πάθος, σχέδιο και θέληση απέναντι στον αρκετά αγχωμένο ΠΑΟΚ που ήταν αρκετά  μακριά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 57' με ωραίο πλασέ σταματώντας ένα σερί έξι αήττητων αγώνων των “ασπρόμαυρων”.

Στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής των πλέι άουτ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχθηκε παρουσία 70 περίπου φιλάθλων την Δόξα σ' ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες που φαινόταν από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου, έπαιζαν χωρίς κλασικό φορ(με προωθημένο τον Κυριακόπουλο) και περίμεναν στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους, οι οποίοι  έμοιαζαν αρκετά άτονοι και χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία μόλις ευκαιρία(!).Στο 22' ο Ξενάκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά με τον Λεβεντέλη να “πιάνει” μια αδύναμη κεφαλιά και την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουτσακτσή. Στο 29΄η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Πασχάλης έπειτα από έξυπνη κάθετη πάσα του Καμζέλα βγήκε σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη με τον τελευταίο να δείχνει τα αντανακλαστικά του πραγματοποιώντας σωτήρια επέμβαση για την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη μόλις στιγμή (και για τις δύο ομάδες)άνοιξαν το σκορ με τον Σεφκέτ να πασάρει στον Κυριακόπουλο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1 στέλνοντας την μπάλα στον “ουρανό” της εστίας του Δεληγιάννη.
Στο 76' ο Μπουτσακτσή μπλόκαρε σαν σε προπόνηση την κεφαλιά του Χατζητουλούση.
Στο 90' ο διαιτητής Κουμπαράκης υπέδειξε ορθά πέναλτι για τράβηγμα του Λεγάτου στον Βοργιατζίδη με τις ελπίδες των γηπεδούχων να αναπτερώνονται έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας.
Όμως ο Εφτούν απέκρουσε στην αριστερή του γωνία την εκτέλεση του Ρουμπιέ και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο “άρχων” της αναμέτρησης απέβαλλε  από τον πάγκο των γηπεδούχων τον κ.Χατζηκωνσταντίνου για  διαπληκτισμό με παίχτη της Γρατινής, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης υπήρχαν μεμονωμένες εντάσεις ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έλαβαν μεγαλύτερη έκταση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης(58' Βοργιατζίδης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

Δόξα Γρατινής (Γιώργος Δίγκας): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης(81' Χατζάκης), Παπαχρόνης, Μπόζης(81' Κακανούδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ(76' Χατζίδης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.