Διπλη διακριση για τον ΠΑΣ Πρωταθλητων στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Στιβου

«Χρυσός» ο Θανόπουλος, «Χάλκινος» ο Δουλγέρης

Η νέα γενιά αθλητών που δημιουργεί η ακαδημία του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έχει αρχίσει να «βγαίνει» μπροστά και αυτό είναι το κέρδος του ελληνικού στίβου αλλά και της Κομοτηνής , όπως τουλάχιστον έδειξαν οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Ανδρών– Γυναικών το οποίο διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18 Ιουνίου) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας.
 
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία και την  ικανότητα του  σπουδαίου προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Χρήστου Τσιπουρίδη όπου έδωσε εξετάσεις και πέτυχε το διήμερο των αγώνων στην Πάτρα, αφού ξεχώρισαν οι αθλητές της Tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής. 

Ο Ιάσονας Θανόπουλος, ο γίγαντας της ομάδας του ΠΑΣ, κατάφερε από τον προκριματικό και έδειξε την πολύ καλή του κατάσταση, και με βολή στα 56.01μ. πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, αυτό του πανελληνιονίκη και κερδίζοντας επάξια τη θέση για την αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα γίνει στη Λιλ της Γαλλίας (23-25 Ιουνίου).
 

Απίστευτη εμφάνιση για τον φτερωτό Γιάννη Δουλγέρη  όπου την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος  και στην κούρσα της μιας ανάσας, κατάφερε ύστερα από απουσία ετών να πλασαριστεί ανάμεσα στους πιο γρήγορους της χώρας καταλαμβάνοντας την 7η θέση με χρόνο 10.73 στα 100μ. Η δεύτερη μέρα όμως ήταν αυτή, όπου τον εδραίωσε ως κορυφαίο αθλητή, μιας και στα 200μ. δίπλα σε μεγάλα ονόματα έτρεξε σε χρόνο 21.48,  κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
 
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε όμως και ο Κοσμάς Παπαδόπουλος στα 400 εμπόδια όπου έλαβε την 13η θέση με χρόνο 56 .00.
 
Μια άκυρη εκκίνηση στάθηκε αφορμή για να μην μπορέσει να αγωνιστεί  η εμποδίστρια των 100μ. Άλκηστις Γεωργίου, στερώντας της έτσι μια θέση στον τελικό του αθλήματος και γιατί όχι και ένα μετάλλιο.
 
Επίσης, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου δεν μπόρεσε να μπει στους τελικούς των 100μ και 200μ όπου έλαβε την 19η θέση με χρόνο 25.92 στα 200μ. και την 17η θέση με χρόνο 12.41 ενώ η Φιλίτσα Κρεμμύδα με άλμα στα 11,32μ  έλαβε την 18η θέση στο άλμα τριπλούν.
 
Επόμενος και τελευταίος στόχος του Χρήστου Τσιπουρίδη και της Tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών,  30-31 Ιουλίου στη Λάρισα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.