Διοικητικη ενισχυση στον Πανθρακικο με Νικο Παχουμη

Δυναμώνει περισσότερο η ομάδα της Κομοτηνής σε όλα τα επίπεδα

Στον Πανθρακικό επιστρέφει μετά από χρόνια ώστε να τον βοηθήσει διοικητικά ο παλαίμαχος της ομάδας και επιχειρηματίας Νίκος Παχούμης.

Μια κίνηση που θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα και ίσως συσπειρώσει δίπλα του και άλλους επιφανείς παράγοντες της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:  «Στο Διοικητικό Σχήμα του Πανθρακικού εντάσσεται ένας μεγάλος λάτρης της ομάδας μας και ένας από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες της Ροδόπης, ο Νίκος Παχούμης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και επιχειρηματίας με γνώμονα την αγάπη του για την ομάδα αλλά και για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή αποφάσισε να προσχωρήσει στη διοίκηση της ομάδας και να ενισχύσει την προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Βασικός άξονας παραμένει η πρόοδος των ακαδημιών και η βελτίωση των υποδομών μαζί με την ακόμα καλύτερη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Παχούμη στο σπίτι του και στην οικογένεια του Πανθρακικού και είμαστε σίγουροι πως η συνεισφορά του θα είναι τεράστια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.