Δημητρης Τζελεπης, προεδρος Πανθρακικου «Ειναι στοιχημα για εμας να φερουμε ξανα τον κοσμο κοντα μας»

Ακόμη και εντός του χώρου του ποδοσφαίρου οι πιο σημαντικές στιγμές είναι μάλλον οι ανθρώπινες. Όχι μόνο ένα γκολ, μια νίκη, μια επιτυχία, που πολλές φορές αποδεικνύεται και εφήμερη. Αντίθετα, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, από οποιοδήποτε πόστο, που είναι δυνατόν να του μείνουν μια για πάντα βαθιά χαραγμένες στο μυαλό του και την ψυχή του.
 
Τέτοιες στιγμές έζησαν όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανθρακικού στο τέλος της φετινής σεζόν. Μια χρονιά που άρχισε με μεγάλες προσδοκίες, που η ίδια η ομάδα είχε δημιουργήσει με την περσινή εξαιρετική της πορεία, αλλά εξελίχθηκε διαφορετικά. Είχε πολύ άγχος, δύσκολες καταστάσεις, αλλά ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο. Χάρη στη νίκη στη Βέροια και αυτή που ακολούθησε επί της Σκόντα Ξάνθης.
 
Το πρόσωπο του Δημήτρη Τζελέπη μετά το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, κυρίως, τα «έλεγα» όλα! Σε αυτό υπήρχαν δάκρυα χαράς. Παράλληλα, η έκφραση μαρτυρούσε μια μεγάλη ανακούφιση. Του είχε βγει όλη ένταση, όλη η πίεση της χρονιάς. Ήμουν μπροστά, το έζησα και σας καταθέτω την εμπειρία μου. Αν και εδώ που τα λέμε δε χρειάζεται. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο έντονα έζησαν εκείνες τις στιγμές, τις ημέρες και τις εβδομάδες που προηγήθηκαν ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανθρακικού, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Τάσος Καραολάνης, όλα τα μέλη της διοίκησης, ο Θόδωρος Σαββάκης που πάντα είναι δίπλα στο σύλλογο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μαζί ανέβασαν τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και έχουν αφιερώσει εδώ και μια δεκαετία περίπου ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στην προσπάθεια αυτή.
 
Ήδη, όμως, η επιτυχία, γιατί για τέτοια πρόκειται, της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία για 6η σεζόν συνολικά και 4η διαδοχική έχει περάσει στην ιστορία. Ακόμη μια πρόκληση είναι πια μπροστά. Ο Πανθρακικός, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, με τη συμμετοχή 16 ομάδων και την επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την καθιέρωσή του στη Σούπερ Λιγκ.
 
Για όλα αυτά που συνέβησαν φέτος, για το σήμερα και το αύριο του Πανθρακικού, για τη συνεργασία με τον Μάνουελ Ρόκα και φυσικά για το στοίχημα της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο και της διατήρησης του παλμού, της «φλόγας», που υπάρχει στο έμβλημα της ομάδας, και άναψε ξανά πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα ένα γεμάτο ΔΑΚ για πρώτη φορά μόνο από (7.500 περίπου στο σύνολο) Κομοτηναίους, Ροδοπίτες, Θρακιώτες, μίλησε στο Ράδιο Παρατηρητής και στον Χάρη Παρασκευόπουλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.
 
Δημήτρης Τζελέπης, όμως… 

«Δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος και συναισθήματα, αλλά με στιγμές στο τέλος που θα θυμόμαστε για πάντα»

ΠτΘ: Θυμάμαι δύο σκηνές, ίδιες σχεδόν. Το πρόσωπο το δικό σας, του Τάσου Καραολάνη μετά το τέλος του αγώνα στη Βέροια και τα ίδια πρόσωπα έπειτα από τον αγώνα με την Ξάνθη, που σήμανε οριστικά την παραμονή του Πανθρακικού στη Σούπερ Λιγκ. Οι σκηνές περιείχαν συναισθήματα συγκίνησης, χαράς, που αποτυπώνονταν και στα πρόσωπά σας. Πώς ζήσατε εκείνες τις στιγμές, σας βγήκε ένα «ουφ» ανακούφισης μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερα αγχωτική σεζόν, όπως ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες;
Δ.Τ.:
Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, γεμάτη άγχος. Φτάσαμε να παλεύουμε από πολύ νωρίς για την παραμονή της ομάδας, από τη στιγμή που στην αρχή της σεζόν πιστεύαμε πως η ομάδα θα μπορούσε να έχει διαφορετικούς στόχους, να κοιτάζει πιο ψηλά. Ωστόσο, κάποια λάθη που έγιναν, μας έφεραν σε δύσκολο σημείο. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί εις βάρος μας και αυτά τα δύο παιχνίδια με τη Βέροια και τη Σκόντα Ξάνθη ήταν τα πιο σημαντικά.
 
Στη Βέροια, μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, κι αφού πληροφορηθήκαμε ότι τελείωσε και το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με ήττα, επειδή στην ουσία δε μας ενδιέφερε μόνο το δικό μας ματς αλλά και αυτό, βγήκαν από μέσα μας πολλά συναισθήματα και κυρίαρχο μάλλον ήταν αυτό της ανακούφισης. Η νίκη στη Βέροια, άλλωστε, μας έδωσε το προβάδισμα, ώστε με δική μας νίκη την τελευταία αγωνιστική να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν στα πρόσωπά μας και όσοι ήταν παρόντες σίγουρα το κατάλαβαν.
 
ΠτΘ: Φαντάζομαι είναι από τις στιγμές που μετά από χρόνια θα είναι βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά σας.
Δ.Τ.:
Ακριβώς. Ήταν πολύ μεγάλη η ένταση που υπήρχε πριν το παιχνίδι στη Βέροια. Και πριν από την έναρξη του αγώνα κάναμε μια τελευταία κουβέντα στα αποδυτήρια με τους παίκτες και τους προπονητές και τουλάχιστον προσωπικά εμένα και δύσκολα μου έβγαινε φωνή από το στόμα. Επαναλαμβάνω ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, γιατί δεν ήταν το μόνο το δικό μας παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά χρειαζόμασταν και την ήττα του Λεβαδειακού. Ύστερα, στο παιχνίδι με την Ξάνθη μπήκαμε με διαφορετική ψυχολογία, έχοντας το πλεονέκτημα και γνωρίζοντας ότι η δική μας νίκη θα ήταν αρκετή, για να πετύχουμε το στόχο μας. Βάλαμε δύο γκολ νωρίς, ηρεμήσαμε, αλλά συνειδητοποιήσαμε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα. Τότε μας βγήκαν τα συναισθήματα, είχαμε δάκρυα χαράς στα πρόσωπά μας και ακόμη και τώρα που τα σκέφτομαι πραγματικά ανατριχιάζω! 

«Όσα χρόνια και αν μείνεις στη Σούπερ Λιγκ, λίγα ή πολλά, ποτέ δε βγάζεις ρίζες…»

ΠτΘ: Πέρυσι ο ίδιος ο Πανθρακικός, με την καλή του πορεία, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν αυτή, ωστόσο, ακόμη και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τα όποια λάθη να είναι διδακτικά, είναι σημαντικό που μια ομάδα με μικρή παράδοση και ιστορία σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, για να είμαστε ειλικρινείς, κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία για 6η σεζόν. Συμφωνείτε;
Δ.Τ.:
Συμφωνώ, γιατί και αν θυμηθούμε τη σεζόν 2012-2013 η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία με μια ισοπαλία στην έδρα του Άρη και μια νίκη επί της ΑΕΚ την προτελευταία αγωνιστική μες στο ΟΑΚΑ. Και τότε η επιτυχία μας ήταν σημαντική αλλά και φέτος είναι τεράστιο, θα έλεγα, αυτό που καταφέραμε. Και πολλοί εκτός Κομοτηνής και πολλοί εντός των τειχών μας είχαν ουσιαστικά ξεγραμμένους, αλλά επιτυγχάνοντας έτσι το στόχο της η ομάδα φτιάχνει χαρακτήρα και βγάζει και ένα μήνυμα προς τα έξω πως είναι σε θέση να σταθεροποιηθεί βήμα βήμα στη Σούπερ Λιγκ. Βέβαια, ακολουθεί μια εξίσου δύσκολη σεζόν, με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή να επανέρχονται στη Σούπερ Λιγκ. Και αντίθετα με ό,τι συμβαίνει και λέμε συνήθως, αυτή τη φορά οι ομάδες που ανεβαίνουν από τη Φούτμπολ Λιγκ δε θα είναι σε καμία περίπτωση φαβορί για τον υποβιβασμό, θα έχουν διαφορετικούς στόχους, οπότε αυτό κάνει το πρωτάθλημα πιο δύσκολο.
 
ΠτΘ: Είναι δύσκολο, όμως, για μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη παράδοση στην πρώτη κατηγορία να καθιερωθεί εκεί, έτσι;
Δ.Τ.:
Πιστεύω πως ναι. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που βρίσκονταν για χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, αλλά έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα. Δείτε ακόμη και το παράδειγμα της Ξάνθης, που τόσα πολλά χρόνια είναι στη Σούπερ Λιγκ και τα τελευταία χρόνια κινδύνεψε, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν. Όσα χρόνια κι αν μείνεις στη Σούπερ Λιγκ, λίγα ή πολλά, ποτέ δε βγάζεις «ρίζες» στην κατηγορία… 

«Το λέγαμε με τον Ρόκα εδώ και χρόνια ότι κάποια στιγμή θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού»

ΠτΘ: Όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μάνουελ Ρόκα, καλώς ή κακώς, ενδεχομένως και δικαιολογημένα, επειδή επρόκειτο για έναν άπειρο προπονητή όσον αφορά τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ, πολλοί είπαν ότι ο Πανθρακικός πέταξε «λευκή πετσέτα». Εν τέλει, πόσο βοήθησε ο Ρόκα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής;
Δ.Τ.:
Δε μας ενδιαφέρει να σκεφτούμε αν δικαιωθήκαμε, αλλά ούτε πετάξαμε φυσικά «λευκή πετσέτα». Όταν βάλαμε τέλος στη συνεργασία μας με τον Άκη Μάντζιο, θέλαμε να βρούμε έναν προπονητή κοντά στη δική μας φιλοσοφία, να είναι, δηλαδή, κατά πρώτο λόγο νέος και φιλόδοξος. Τον Μάνουελ τον γνωρίζαμε εδώ και πολλά χρόνια, ήδη από το 2008. Ο Ρόκα διαθέτει το πτυχίο ΟΥΕΦΑ PRO από τα 26 του χρόνια, ενώ έπαιζε μπάλα ως τα 36 του. Αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος δε γνωρίζει. Και σαν ποδοσφαιριστή όταν τον ζούσαμε βλέπαμε έναν άνθρωπο που λειτουργούσε σαν προπονητής μες στο γήπεδο και ήμασταν σίγουροι ότι θα ακολουθήσει τέτοια καριέρα.
 
Με τον Ρόκα, λοιπόν, κάναμε πολλές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια και εγώ και ο Τάσος ο Καραολάνης και ουσιαστικά ήταν σαν να γνωρίζαμε και οι δύο πλευρές πως κάποια στιγμή θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, ωστόσο ήταν μια κίνηση που μας ανανέωσε, έδωσε μια άλλη πνοή στην ομάδα. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν μια θετική κίνηση. Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος που βοήθησε. Είναι, όμως, και ένας άνθρωπος που περισσότερο είναι φίλαθλος του Πανθρακικού, παρά απλά επαγγελματίας προπονητής που έχει έρθει εδώ να δουλέψει. Για όλους αυτούς τους λόγους τελικά τον επιβραβεύσαμε, κιόλας, με την ανανέωση της συνεργασίας μας.
 
ΠτΘ: Σε συνέντευξη που κάναμε πρόσφατα με τον ίδιο, δείχνοντας ακριβώς αυτό που λέμε, ότι βάζει πάνω από τη δουλειά του την ειλικρινή αγάπη του για τον Πανθρακικό, μας τόνισε ότι στις συζητήσεις που κάνατε, για την ανανέωση της συνεργασίας σας, σας είπε ότι δε θα τον πείραζε να διαλέγατε έναν άλλον, πιο έμπειρο προπονητή. Τελικά, όμως, αποφασίσατε να τον επιβραβεύσετε για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο να επενδύσεις σε έναν προπονητή, όπως ο Ρόκα, που και νεαρός και φιλόδοξος είναι αλλά και ξέρει πολύ καλά την ομάδα.
Δ.Τ.:
Ο Ρόκα είναι αυθεντικός. Πράγματι, αυτό μας είπε. Μας εξήγησε ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα και θα συνέχιζε να είναι δίπλα μας, αν εμείς επιλέγαμε να πορευθούμε τη νέα σεζόν με κάποιον πιο έμπειρο προπονητή. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ρόκα και αυτό είναι, βέβαια, ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα του που εκτιμάμε πάρα πολύ. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά έχει διάθεση για να την αποκτήσει και εμείς με τη σειρά μας έχουμε τη διάθεση να τον βοηθήσουμε, να επενδύσουμε σε αυτόν, γιατί ουσιαστικά είναι και δικό μας παιδί. Εξάλλου, επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς στην πραγματικότητα να προβλέψεις τίποτα, ακόμη και όταν παίρνεις έναν «έτοιμο», έμπειρο δηλαδή, προπονητή, δε σημαίνει αυτό ότι εξασφαλίζεις και την επιτυχία. 

«Δε θα χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία το θέμα της μη αδειοδότησης, σε πιθανή αποτυχία»

ΠτΘ: Ξεκινώντας να συζητάμε για την επόμενη χρονιά. Πόσο θα δυσκολέψει τον Πανθρακικό το γεγονός ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ και επομένως θα αναγκαστεί να κάνει το μεταγραφικό του σχεδιασμό με συγκεκριμένους περιορισμούς (σ.σ. μόνο 3 μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών και απεριόριστος αριθμός μεταγραφών παικτών κάτω των 24 ετών, αλλά μόνο γηγενών);
Δ.Τ.:
Φαινόταν φέτος από το ξεκίνημα της διαδικασίας της αδειοδότησης ότι κάτι δε θα πάει καλά. Όσο κι αν υπήρχαν άνθρωποι που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι, ήμασταν μια ομάδα που είχε παράλληλα στο μυαλό της και αυτό το θέμα αλλά και την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και το πιο σημαντικό. Ήρθαν και ορισμένα προβλήματα από το παρελθόν και τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την άδεια. Βλέποντας, όμως, από νωρίς πώς πάει να διαμορφωθεί η κατάσταση προχωρήσαμε σε κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων, έτσι ώστε, ακόμη και με αυτούς τους περιορισμούς να έχουμε έτοιμη μια βάση, έναν κορμό ποδοσφαιριστών. Ίσως να θέλαμε να έχουμε ανανεώσει και άλλα 1-2 συμβόλαια, αλλά αυτό μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Και σε συνδυασμό με 3 δυνατές μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών, που θα έρθουν να προστεθούν σε αυτές νεαρών Ελλήνων που ήδη κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το λέω, ωστόσο, από τώρα, ότι για εμάς, ακόμη κι αν, χτυπάω ξύλο, η χρονιά στραβώσει, το θέμα της μη αδειοδότησης δε θα είναι μια δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσουμε! Αν και ελπίζω να μη χρειαστεί καν. Κάθε εμπόδιο σε καλό πολλές φορές.

«Θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος στο ΔΑΚ, να ζούμε πιο συχνά στιγμές όπως αυτές στον αγώνα με την Ξάνθη, με γεμάτο το γήπεδο»

ΠτΘ: Ανοίγοντας το κεφάλαιο «κόσμος», πώς εισπράξατε εσείς στη διοίκηση το γεγονός πως το ΔΑΚ γέμισε ασφυκτικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη και πόσο βοήθησε το γεγονός αυτό και την ίδια την ομάδα, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε;
Δ.Τ.:
Πρώτα πρώτα, δε θέλω να πιστεύω και θεωρώ ότι δεν έγινε έτσι, πως ο κόσμος ήρθε δηλαδή στο γήπεδο μόνο για το τζάμπα, επειδή μοιράσαμε προσκλήσεις κι όχι γιατί αισθάνθηκε πως ο Πανθρακικός έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία του. Εξάλλου, η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και έμεινε και αρκετός κόσμος έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση, όμως, πώς αυτός ο κόσμος, κι αν όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς, δεν έρχονται στο γήπεδο. Πάντως, ήταν πολύ σημαντικό το ότι γέμισε το ΔΑΚ και βοήθησε πολύ την ομάδα. Ήταν σαν να παίζουμε με 2 παίκτες παραπάνω από τον αντίπαλο, όχι με έναν μόνο. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και είδα το πάθος με το οποίο είχε μπει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο τότε γύρισα στον Τάσο (σ.σ. Καραολάνη) και του είπα «εντάξει ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά σήμερα».
 
Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Πανθρακικό, για τη διοίκησή μας, να μπορέσουμε να κρατήσουμε στο γήπεδο όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε το ΔΑΚ στον αγώνα με την Ξάνθη. Και τις τιμές στα διαρκείας θα μειώσουμε, αφού αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολη είναι η οικονομική συγκυρία για τον κόσμο και είμαστε διατεθειμένοι σε πολλά παιχνίδια να μη δίνουμε εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς, όπως αντίστοιχα έγινε στον αγώνα με την Ξάνθη. Οι σκέψεις είναι πολλές για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου προς αυτήν την κατεύθυνση . Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα, να μην ασχοληθούμε με το γιατί ο κόσμος στο παρελθόν δεν ερχόταν στο γήπεδο, να αφήσουμε πίσω τα λάθη που σίγουρα έχουν γίνει, να κοιτάξουμε μπροστά, για το καλό του Πανθρακικού, που είναι πάνω από όλους εμάς σαν πρόσωπα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, με προτάσεις και με επικοινωνία μαζί μας με κάθε τρόπο. Θέλω να με σταματήσει ο κόσμος στο δρόμο και να μου πει «ξέρεις θέλω να έρθω στο γήπεδο για το λόγο αυτό» ή να μου προτείνει κάτι. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να ζήσουμε ξανά στιγμές όπως αυτές του αγώνα με την Ξάνθη και για να τις ζούμε πιο συχνά.

Το «ευχαριστώ» στον Βασίλη Κυρουβίδη και τον Μπάμπη Κυρλίδη

ΠτΘ: Πρόεδρε όλα τα μέλη της διοίκησης είστε σαν μια οικογένεια. Όσοι ζουν από κοντά τον Πανθρακικό το γνωρίζουν καλά. Η οικογένεια αυτή έχασε φέτος δύο στελέχη της, με την αποχώρηση του Βασίλη Κυρουβίδη από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και του Μπάμπη Κυρλίδη από αυτή του γενικού διευθυντή. Θα θέλατε να πείτε δύο λόγια τους ανθρώπους αυτούς;
Δ.Τ.:
Πρόκειται για δύο ανθρώπους που ήταν τα τελευταία χρόνια μεγάλα κεφάλαια για τον Πανθρακικό. Ο Βασίλης ο Κυρουβίδης ξεκίνησε στον Πανθρακικό μαζί με όλους εμάς από το 2004-2005. Είχαμε μια συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και πέρα από αυτήν έχουμε προσωπική σχέση. Ζύγισε τα πράγματα, θεώρησε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, αλλά εγώ μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να του πω για όλα όσα έδωσε στον Πανθρακικό και όλα όσα περάσαμε μαζί. Ελπίζω να πήρε τη σωστή απόφαση, αλλά ξέρει ότι η πόρτα του Πανθρακικού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν. Ο Μπάμπης ο Κυρλίδης ήταν κι αυτός ένα μεγάλο κεφάλαιο σε διοικητικό επίπεδο. Του αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα έκανε και προσέφερε στην ομάδα, απλώς έπρεπε να αποχωρήσει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, για να επιστρέψει στην Ξάνθη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.