Διημερο επιτυχιων και διακρισεων για τον Θρακα Ιππεα

Σε 5 διοργανώσεις συμμετείχε ο σύλλογος με απολογισμό 4 αργυρά 1 χάλκινο και πολύ καλά «πλασαρίσματα»

Τέσσερα αργυρά και ένα χάλκινο είναι τα νέα μετάλλια που κοσμούν πλέον την «τροπαιοθήκη» του Θράκα Ιππέα, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
 
Πιο συγκεκριμένα, στους «Διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα από τον Π.Γ.Σ Λάρισας», ο Σταύρος Κανελλόπουλος κατέκτησε τη 2η θέση και την 6η θέση ο Γεώργιος Χριστοδουλάκης στην κατηγορία ανδρών.
 
Σε 4 ακόμη αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο «Θράκας Ιππέας» σημείωσε εξίσου επιτυχίες, με τον Αθανάσιο Καβουρτσικλή να καταλαμβάνει τη 2η θέση στο «1ο Σιρκουί Τούμπας» στη Θεσσαλονίκη και τους Χρήστο Βαλασίδη, Δημουλά Γαβριήλ και Ιωάννη Σαρχοσάκη να εμφανίζονται με άριστα πλασαρίσματα στο «Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου μικρών κατηγοριών».
 
Ένας ακόμη αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην Έδεσσα, η «2η ανάβαση Καϊμακτσαλάν» όπου ο Θράκας Ιππέας, γέμισε το βάθρο των νικητών με τους αθλητές του Σταύρο Κανελλόπουλο, Σωτήρη Μαλάτο και Γεώργιο Χριστοδουλάκη να καταλαμβάνουν τη 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
 
Τέλος στο «2ο Bike Challenge Florinas» που πραγματοποιήθηκε επίσης την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στη Φλώρινα, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση και ο Βασίλης Κουγιώνης την 12η θέση στην κατηγορία ανδρών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.