Διευρυνε τη διαφορα η Ενωση Ασωματων

14η αγωνιστική A2 ερασιτεχνικής κατηγορίας

Ενδιαφέροντα αποτελέσματα σημειώθηκαν στην 14η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Γρατινής και του ΑΟ Φαναρίου. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Γρατινής με σκορ 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12΄με τον Δούκα αλλά το Φανάρι απάντησε αμέσως στο επόμενο λεπτό με τον Καραβέτη. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Γρατινής που με δύο γκολ του Ροδοσάκη και ένα του Τρέσαλου πήρε μια σημαντική νίκη και μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Φαναρίου στους δύο βαθμούς.
 
Η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων τα βρήκε σκούρα στην Φιλύρα καθώς δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 0-1 τον ουραγό της βαθμολογίας ΑΟ Μύστακα αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΑΟ Φαναρίου που την ακολουθεί στους τέσσερις βαθμούς. Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Μιντιούρης.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ η Βιστωνίδα Κοπτερού επέστρεψε στις νίκες πετυχαίνοντας ένα σημαντικό διπλό επί του Πόντου Κομοτηνής με σκορ 1-3.
Στα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Αναγέννησης Παγουρίων επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με 0-2. Τα τέρματα για την ομάδα των Παγουρίων πέτυχαν οι Δροσίδης και Πασχαλίδης. Με αυτήν την νίκη η Αναγέννηση Παγουρίων ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς αφήνοντας τον Ίασμο 7ο με 20.
 
Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε στην Παραδημή η ΑΕ Κομοτηνής επικρατώντας του Αγιοχωρίου με 5-2. Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Κουβαλάκης και από ένα οι Μολλάς , Καπλανίδης και Τερσενίδης. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει ο Ρίσγγιτς στο 12΄ ενώ ο Μουσταφά είχε μειώσει σε 4-2. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

 
Σάββατο 23 Ιανουαρίου
ΑΟ Μύστακας – Ένωση Ασωμάτων 0-1
Πόντος Κομοτηνής – Βιστωνίδα Κοπτερού 1-3
Δόξα Γρατινής – ΑΟ Φαναρίου 4-1
 
Κυριακή 24 Ιανουαρίου
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αγιοχωρίου 5-2
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Αναγέννηση Παγουρίων 0-2
ΑΣ Αλανότοπος – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)

Η βαθμολογία μετά από 14 αγωνιστικές

 

Ένωση Ασωμάτων 34
ΑΟ Φαναρίου 30
Δόξα Γρατινής 28
ΑΣ Αλανότοπος 25
ΑΕ Κομοτηνής 25
Αναγέννηση Παγουρίων 21
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 20
Πόντος Κομοτηνής 17
Βιστωνίδα Κοπτερού 17
ΑΣ Αγιοχωρίου 8
ΑΟ Μύστακα -2
ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου -7 (Αποχώρησε)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.