Διεθνεις διακρισεις για τους παλαιστες του ΑΣ Δημοκριτειο

Τέσσερις αθλητές στη Βουλγαρία και μια αθλήτρια στην Ολλανδία επέδειξαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα πάλης του συλλόγου της Κομοτηνής

Διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά έδρεψαν οι αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο σε Βουλγαρία και Ολλανδία το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 
Στη Βουλγαρία βρέθηκαν δύο ομάδες του συλλόγου σε δύο διαφορετικά τουρνουά. Στο πρώτο, που πραγματοποιήθηκε στη Στάρα Ζαγόρα, με την παρουσία αθλητών από 32 συλλόγους της Βουλγαρίας αλλά και από άλλες 7 χώρες, συμμετείχαν 2 αθλητές, ο Αργύρης Γκρηγκοριάν και ο Χρήστος Σκόνδρας.
 
Ο Αργύρης Γκρηγκοριάν, ο οποίος διαγωνίστηκε στην κατηγορία των 50 κιλών, είχε πυρετό κατά τη διάρκεια των αγώνων, όμως παρόλα αυτά αγωνίστηκε πολύ καλά και κατόρθωσε να κατακτήσει τη 2η θέση.
 
Ο Χρήστος Σκόνδρας διαγωνίστηκε στην κατηγορία των 58 κιλών και τα πήγε αρκετά καλά, σύμφωνα με τον προπονητή του συλλόγου κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, καθώς, αν δεν έκανε ένα σημαντικό λάθος, θα μπορούσε να πάει ψηλότερα από την 3η θέση, την οποία τελικά κατέλαβε.
 
Τις ίδιες μέρες άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου, ο Κωνσταντίνος Αυτοφορίδης στην κατηγορία των 38 κιλών και ο Γιώργος Βαρντανιάν στην κατηγορία των 42 κιλών βρέθηκαν στο Έλχοβο της Βουλγαρίας, σε διεθνές τουρνουά για την κατηγορία Παμπαίδες Β (γεννηθείς 2004-2006). Και οι δύο πήγαν πολύ καλά στις κατηγορίες τους, κατακτώντας την 3η θέση.
 
Στο μεταξύ το διήμερο 25-26 Μαρτίου, στην Ολλανδία, η αθλήτρια του συλλόγου Νικολέτα Μπάρμπα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Ιωάννη Μπάρμπα, βρέθηκε σε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε αθλήτριες από τις γύρω χώρες.
 
Ο σύλλογος συνεχίζει τους αγώνες και μέσα στον Απρίλιο, με συμμετοχή περίπου 5 ατόμων, θα δώσει το «παρών» στο διεθνές τουρνουά «Γιώργος Μποζίδης» στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχίζεται η εντατική προετοιμασία για το τουρνουά Παμπαίδων που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στις 16-17 Απριλίου, όπου θα συμμετάσχουν τρείς αθλητές, ο Κωνσταντίνος Αυτοφορίδης στα 38 κιλά, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στα 66 κιλά και ο Αργύρης Γκρηγκοριάν στα 53 κιλά.
 
Τους επόμενους μήνες οι αθλητές του συλλόγου θα συμμετάσχουν στους αγώνες εφήβων και Παίδων που θα πραγματοποιηθούν σε Πτολεμαΐδα και Πελοπόννησο αντίστοιχα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.