Διαπρεπουν στον αθλητισμο οι αποφοιτοι της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνης

Αμέτρητα τα παραδείγματα καταξιωμένων προπονητών που αποφοίτησαν από την ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής

Είναι κοινή αποδοχή πως η ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής αποτελεί «στολίδι» για την πόλη μας μαζί φυσικά συνολικά με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μας και αυτό που την καθιστά εξαιρετικό είναι αφενός η αγάπη και η κατάρτιση των καθηγητών του και αφετέρου το ενδιαφέρον για πρόοδο των φοιτητών. Έτσι διαχρονικά η σχολή τροφοδοτεί τον ελληνικό αθλητισμό με καταρτισμένους επιστήμονες που έχουν λάβει τα εχέγγυα από τους καθηγητές και προσπαθούν και με την αποφοίτηση τους από τη σχολή να συνεχίσουν την εξειδίκευση είτε με κάποιο μεταπτυχιακό είτε με συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές.

Τα παραδείγματα έρχονται καθημερινά από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Ερμίδης, ο οποίος αποτελεί υπεύθυνο φυσικής κατάστασης στον ΟΦΗ και αποχαιρέτησε το 2022 με ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ένα ακόμα παράδειγμα εξαιρετικού γυμναστή είναι αυτό του Γιώργου Γουνελά, ο οποίος συνεχίζει στην ΑΕΛ,, καθώς μετά τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό θα ακολουθήσει και στους «βυσσινί» τον Γιάννη Ταουσιάνη. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Κονομάρας έχει το ίδιο πόστο στον Volo FC.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει τόσο στον ΑΟΚ, όσο και στην Ελπίδα Σαπών, αλλά και τη μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής την περίοδο που σπούδαζε στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Τα παραδείγματα συνεχίζονται και στο μπάσκετ, με τον Γιάννη Πεταλωτή να συναντά στην Θεσσαλονίκη τους προπονητές του Παναθηναϊκού Μιχάλη Ραχωβίτσα και Θανάση Θωμόπουλο και τον προπονητή του Πανερυθραϊκού Λουκα Γιαουρτόγλου που αποφοίτησαν από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ ο Αντώνης Λάππας, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τα ηνία στον ΟΑ Χανίων στην Α1 Γυναικών.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα και η υπερηφάνεια των καθηγητών τους μεγάλη καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.