Διακρισεις για Αθλητικος Ομιλος Γυμναστικης TKD Κομοτηνης σε διελκυστινδα και ΜΜΑ

Πρώτος στο κύπελλο διελκυστίνδας ανδρών και δεύτερος στην γενική κατάταξη στο ΜΜΑ

Στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης έλαβαν χώρα το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου δύο αθλητικές διοργανώσεις σε συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον Α.Σ. ΜΜΑ Άγιος Δημήτριος

Η πρώτη που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδα ήταν το 1ο Πανελλήνιο κύπελλο διελκυστίνδας σε κλειστό χώρο στο οποίο συμμετείχαν 22 Σωματεία με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Στη διοργάνωση ο σύλλογος της πόλης μας «Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής TKD Κομοτηνής» κατάφερε να αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία ανδρών χάρη στην πολύ καλή ομαδική επίδοση των αθλητών του.

Διάκριση κατέγραψε όμως ο  σύλλογος της πόλης μας και στην έτερη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι των 400 αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.

Ο «Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής TKD Κομοτηνής» παρά τον σκληρό ανταγωνισμό κατάφερε να αναδειχθεί δεύτερος σύλλογος στην γενική κατάταξη πανελλαδικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.