«Δεν συγχωρει τα λαθη ο Αστερας»

Οι δηλώσεις του Μάνουελ Ρόκα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Στο γεγονός πως ο Αστέρας δεν συγχωρεί τα λάθη, και πως εκμεταλλεύτηκε αυτά των παικτών του Πανθρακικού, απέδωσε την ήττα των Θρακιωτών από τους Αρκάδες ο Μάνουελ Ρόκα.
 
Ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο Αστέρας απέδειξε την αξία του σαν ομάδα και πως έγιναν λάθη από τους παίκτες του και από τους διαιτητές, θεωρεί επίσης πως δεν είχαν καλή κυκλοφορία και συγκέντρωση, πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν άμεσα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν το ξεκίνημα που περιμέναμε. Ο Αστέρας είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα και απέδειξε ότι δεν συγχωρεί το λάθος και τιμωρεί με την πρώτη ευκαιρία που της δίνεται. Το πρώτο γκολ άλλαξε τα πλάνα μας, Οι παίκτες μου έκαναν πολλά λάθη και ο διαιτητής δεν ήταν τόσο καλός. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως στην φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε η ομάδα του υπήρξε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.
 
Δεν είχαμε κυκλοφορία πρέπει να βελτιωθούμε και να καταλάβουμε ότι η Super league είναι πολύ δυνατή φέτος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, Και πιο αποφασισμένοι όταν έχουμε στην κατοχή την μπάλα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.