Δεν πηρε αδεια ο Πανθρακικος

Ο Πανθρακικός δεν είχε πάρει σε πρώτο βαθμό άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα από την ΕΠΟ και την Τρίτη εκδικάστηκε και η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ της Κομοτηνής, χωρίς το αποτέλεσμα, ωστόσο να είναι το επιθυμητό.
 
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ ανέφερε:
 
«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
 
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.
 
Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ
».
 
Το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δεν εξασφάλισε την αδειοδότησή του πρακτικά σημαίνει ότι θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, είτε βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ είτε αν υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, με ένα σημαντικό μειονέκτημα, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Θα έχει, δηλαδή, περιορισμούς όσον αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς θα μπορεί να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών και μόνο τρεις ανανεώσεις παικτών τέτοιας ηλικίας.
 
Παρόλα αυτά, βέβαια, με δεδομένο ότι ο Πανθρακικός έχει στις τάξεις του αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, η μη αδειοδότηση της ομάδας δεν είναι απαραίτητα καταστροφική. Με σωστό προγραμματισμό, όχι σαν το φετινό δηλαδή, ακόμη κι αυτός ο σκόπελος μπορεί να ξεπεραστεί τη νέα σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, άλλωστε, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που χωρίς άδεια και με περιορισμούς στις μεταγραφές του τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να παρουσιάζει πολύ καλή ομάδα και να συμμετέχει στα πλέι οφ.
 Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά, όμως, είναι η παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Παραμονή που «περνάει» από τη Βέροια…
 
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.