Δεν κατεβαινει στα μπαραζ ανοδου το γυναικειο τμημα βολει της ΑΕ Κομοτηνης;

Αν επιβεβαιωθεί η σχετική φημολογία θα αποτελεί πλήγμα για τον σύλλογο και τον αθλητισμό της πόλης μας

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία έντονη φημολογία στην αθλητική κοινότητα της πόλης μας πως το γυναικείο τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής δεν θα κατέβει στα Γιάννενα και στο Τουρνουά Ανόδου για την  Α2 Γυναικών.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην ταξιδέψει η ομάδα στα Γιάννενα για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Γυναικών, γνωστοποιώντας την απόφαση στον προπονητή των κοριτσιών Δημήτρη Κιοσσέ.

Ο λόγος είναι οικονομικός καθώς η ομάδα καλείται να σηκώσει ένα σημαντικό βάρος και έτσι δεν θα μπορεί να μεταβεί στην πόλη της Ηπείρου για τους σημαντικούς αυτούς αγώνες.

Τέλος, σύμφωνα με όσα προκύπτουν, γίνεται μια τελευταία προσπάθεια να βρεθούν κάποιοι πόροι έτσι ώστε η ομάδα να ταξιδέψει έστω και τη τελευταία στιγμή για να κυνηγήσει την άνοδο, αλλά το σίγουρο δεδομένο είναι ότι οι κιτρινόμαυρες δεν θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για το πρεστίζ της πόλης μας και της ΑΕ Κομοτηνής με τα παράπονα όλων των κοριτσιών να κάνουν λόγο για κωλυσιεργία και αδιαφορία της διοίκησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.