Δεν αξιζε την ηττα η Δοξα!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως 1-2 (+Gallery)

Το μεσημέρι της Κυριακής 22/10  η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχτηκε την Ελπίδα Σκουτάρεως στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Κατηγορίας με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-2.

Το παιχνίδι ήταν το παρθενικό του νέου προπονητή της Δόξας  Ζόραν Στοϊνοβιτς, όμως αυτό δεν συνδυάστηκε και με επιτυχία καθώς, παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας, δεν αποφεύχθηκε η ήττα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν και 40 φίλοι της ομάδας των Σερρών δημιουργώντας όλοι μαζί ωραία ατμόσφαιρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η αλλαγή του συστήματος από τον coach Στοίνοβιτς σε 3-5-2 βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας που δημιούργησε καλές ευκαιρίες όμως τα δύο ολέθρια λάθη της αμυντικής γραμμής αλλά και του τερματοφύλακα αποβήκαν μοιραία και η ομάδα του Σιδηροχωρίου δεν κατάφερε να γευτεί ούτε τώρα τη χαρά της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον σημερινό αγώνα αγωνίστηκαν με την φανέλα της Ελπίδας  δυο παλιοί μας γνώριμοι, ο Κώστας Καπετάνος και ο Χρήστος Μίνγκας, που αγωνίστηκαν αμφότεροι τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του Πανθρακικού.

Τέλος μετά και από τη σημερινή ήττα η Δόξα είναι ουραγός του ομίλου με μόλις έναν βαθμό.

Το ρολόι του αγώνα:
1' Ο Κρασσώνης θα κάνει ωραία κούρσα και με σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταταρίδη.

9' Σέντρα του Χατζήπαππα από τα δεξιά με τον Ανυφαντάκη από το σημείο του πέναλτι να “πιάνει” την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνάει άουτ.

13' ΓΚΟΛ. Βαθιά μπαλιά του Κεχαγιά στην πλάτη της άμυνας του Σιδηροχωρίου με αποδέκτη τον Στεφανίδη που εκμεταλλεύεται την καθυστερημένη έξοδο του Βασιλείου και με διπλή προσπάθεια βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 0-1.
Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για αυτό το τέρμα καθώς υποστηρίζουν πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ επάνω στον τερματοφύλακα της Δόξας.

22' Έξυπνη πάσα του Σαμαρά στον Μουρατίδη με το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει στην κλειστή του γωνία ο Ταταρίδης.

32' Αντικανονικό μαρκάρισμα του Γεωργιάδη στον Μαυράκη με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει πέναλτι.

33' ΓΚΟΟΟΟΛ.Ο Μαυράκης θα αναλάβει και την εκτέλεση του πέναλτι με τον Κύπριο να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε 1-1.

47' Έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μουρατίδης θα πάρει την μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής απέκρουσε με τα πόδια ο Ταταρίδης.

48' Ο Σαμαράς μετά από μπαλιά του Λεφή θα επιχειρήσει δυνατό σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

63' ΓΚΟΛ. Ο Καπετάνος εκτελεί φάουλ από τα δεξιά με την μπάλα να πηγαίνει στην μικρή περιοχή όπου ο Παπαβασιλείου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βασιλείου για το 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Βασιλείου, Λέφης (82'Ηλιόπουλος), Μίλλερ, Πλασταράς, Χατζήπαππα, Μαυράκης, ΓάΪδας, Ανυφαντάκης, Κρασσώνης (75' Κούτρας), Μουρατίδης(88' Παγώνης), Σαμαράς (69'Τζορτανίδης).

Ελπίς Σκουταρέως:  Ταταρίδης, Γεωργιάδης, ΣαΪτανούδης(46' Πασχαλούδης), Κωφοκότσιος, Μουσικάκης, Δαγκούλης, Στεφανίδης Δ., Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος(88'Ζυγκερίδης), Μίνγκας(46' Παπαβασιλείου

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.