Δεν αντεξαν οι Προσκυνητες κοντρα σε…14!

Δόξα Προσκυνητών - Α.Ο. Καβάλα 1-2 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας η Δόξα Προσκυνητών υποδέχθηκε την Καβάλα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από την Κομοτηνή με το διπλό επικρατώντας με 1-2 των γηπεδούχων με ανατροπή,  με τη διαιτησία να παίζει καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ παρουσία 60 περίπου φίλων και των δύο ομάδων οι Προσκυνητές ξεκίνησαν πολύ καλά και στην πρώτη τους στιγμή στην αναμέτρηση κατάφεραν να προηγηθούν, όταν στο 21' ο Χακάν εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Δραγανίδη να προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι δικαίως “φωνάζουν” για παράβαση πέναλτι σε βάρος του Μόσχου (σ.σ για κράτημα σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα), με τον διαιτητή Γεωργιτσόπουλο να δείχνει “παίζεται” παρόλο που ήταν δίπλα στην φάση.

Στη συνέχεια η Καβάλα αύξησε την πίεση της και έχασε κάποιες καλές στιγμές με κινητήριους μοχλούς τον Πάλλα και τον Ξόμπλιο χωρίς ωστόσο να έχει κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πάλλας εκτέλεσε κόρνερ με τον Παπαστεριανό να βρίσκει με το γόνατο την μπάλα και να ισοφαρίζει σε 1-1, με τους ανθρώπους της Δόξα να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Τρίχα που φάνηκε να δέχεται σπρώξιμο στη διεκδίκηση της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να απειλούν σημαντικά την εστία του Νικολίτσα, όμως στο 71' ο Πάλλας με μία πολύ όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έδωσε παράλληλη πάσα στον Βαλαβανόπουλο που από κοντά πλάσαρε για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μετά τη νίκη αυτή η Δόξα Προσκυνητών έμεινε στο -7 από την θέση παραμονής και παρά το γεγονός ότι μαθηματικά έχει πιθανότητες, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία.

Τέλος, η διαιτησία του σημερινού αγώνα ήταν κακή με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες που όπως φάνηκε έκριναν σε μεγάλο βαθμό το σημερινό αποτέλεσμα.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
21' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Εκτέλεση φάουλ του Χακάν μέσα στην περιοχή με τον Δραγανίδη να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0.
28' Ο Ξόμπλιος κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.
37' Σουτ του Ψάλτη με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
39' Σουτ του Πάλλα με τον Νικολίτσα να αποκρούει χαμηλά σε κόρνερ.
40' ΓΚΟΛ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάλλα ο Παπαστεριανός με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ στον Τρίχα.
48' Σέντρα του Λυμπεράκη από αριστερά με τον Πάλλα να “πιάνει” την προβολή αλλά να καταλήγει ψηλά άουτ.
71' ΓΚΟΛ. Παράλληλη πάσα του Πάλλα με τον Βαλαβανόπουλο να πλασάρει για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης, Μόσχος(81' Ζήνωνος), Τρίχας, Μεμέτ Χακάν, Παγώνης(46' Πατούλιας), Δραγανίδης, Τσορτανίδης.

ΑΟ Καβάλα (Ανυφαντάκης): Δημίζας, Ηλιάδης(68' Μπλιός), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Εμιλιάνο, Θεοχάρης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος(68' Βαλαβανόπουλος), Αδαμάκης, Πάλλας(85' Θωμαΐδης), Ντουρτμές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.