Δειπνο παρεθεσε στους φιναλιστ του τελικου κυπελλου η ΕΠΣ Θρακης!

Χαλαρές στιγμές για τις δύο ομάδες πριν από την μεγάλη "μάχη".

Το βράδυ του Σαββάτου 17/3 η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης παρέθεσε, ως είθισται, δείπνο στους  φιναλίστ του σημερινού τελικού του κυπέλλου, με το κλίμα ανάμεσα σε Προσκυνητές και Σιδηροχώρι να είναι άψογο δίνοντας όλοι μαζί μήνυμα για την διεξαγωγή ενός τελικού-γιορτή.
 
Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, στο οποίο πέραν των δύο ομάδων ήταν παρών ολόκληρη η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης, η διαιτητική εξάδα του τελικού και τα τοπικά ΜΜΕ.
 
Όπως ήταν φυσικό τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ.Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος εξήγησε αρχικά τους λόγους που γίνεται τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο δείπνο που έχει ως στόχο την σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στις ομάδες.
Ενώ στη συνέχεια επισήμανε «Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες για το ποδόσφαιρο οπότε τουλάχιστον εδώ στον δικό μας νομό ας δώσουμε την χαρά σε αυτούς που θα μας κάνουν την χάρη να έρθουν, να τους τιμήσουμε και όσο γίνεται να βγάλουμε προς τα έξω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος ούτε με πιστόλια, ούτε με καράβια, ούτε με οτιδήποτε άλλο.
Θέλω όλοι μαζί να κάνουμε την αυριανή μέρα μια πραγματική γιορτή.»
 
Έπειτα την “σκυτάλη” πήραν οι δύο αρχηγοί (Λεφής και Τρίχας) αλλά και ο “άρχων” της αναμέτρησης, ο Χρήστος Κακουλίδης, επισημαίνοντας και οι τρεις την σημασία να γίνει μια ποδοσφαιρική γιορτή και ο καλύτερος να κερδίσει.
 
Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις ομιλίες της χθεσινής εκδήλωσης:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.