Δευτερη ημερα προπονησεων για τον Πανθρακικο

Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης

Δεύτερη ημέρα διπλών προπονήσεων για τον Πανθρακικό, με τους ποδοσφαιριστές του Μάνουελ Ρόκα να συνεχίζουν να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς.
 
Με το βάρος να πέφτει, όπως είναι φυσιολογικό, αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας κατά βάση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Πανθρακικού έκαναν αρχικά ασκήσεις λειτουργικής δύναμης σε σταθμούς και στη συνέχεια του προγράμματος επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, χωρίς να χρησιμοποιούν μπάλα.
 
Το απόγευμα, η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα με μπάλα κι έπειτα το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια αερόβιας μορφής, με τη χρήση και μπάλας.
 
Για ακόμη μία ημέρα ο Αντώνης Λαδάκης συμμετείχε κανονικά στο πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ παράλληλα ακολούθησε κι ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης αποκατάστασης του Πανθρακικού, Μένιας Γιοφτσίδου.
 
Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ενώ λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:30 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.