Δανεικος απο την ΑΕΛ στην Τριγλια ο Νασης Στοινοβιτς

Στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League θα αγωνιστεί ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής

Την ευκαιρία να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί» σε υψηλό επίπεδο έχει ο Νάσης Στοϊνοβιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ στην Τρίγλια, η οποία αγωνίζεται στην Football League.

Ο 18χρονος Κομοτηναίος μέσος φέτος αγωνίστηκε με την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδος και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Τρίγλιας με στόχο αφενός να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της και αφετέρου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

H ανακοίνωση της Τρίγλιας αναφέρει τα εξής: «Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του μέσου Θανάση Στοΐνοβιτς, με τη μορφή δανεισμού από την Π. Α. Ε. Α. Ε Λάρισας 1964, μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ 14 και Κ 15 του Δικεφάλου, ενώ το αντίστοιχο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Δόξα Γρατινής, για την περίοδο 2018-19.Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γερμανία και στην Κ 17 της Νυρεμβέργης.

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κ 19 της Λάρισας, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της Π. Α. Ε. Α. Ε. Λ. 1964 για τον δανεισμό του Θανάση Στοΐνοβιτς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.