Χρυσο στο Πανελληνιο πρωταθλημα Παμπαιδων για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Μετάλλια και από τουρνουά στη Ρουμανία για 2 αθλήτριες του Τμήματος

Με το χρυσό στις αποσκευές του επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο αθλητής του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Θοδωρής Τρίσκας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 44 κιλών.

Όπως ανέφερε ο προπονητής κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Τρίτσκας πάλεψε πάρα πολύ καλά, καταφέρνοντας να πάρει όλους τους αγώνες πριν από τον τελικό με τεχνική πτώση, και τον τελικό με πτώση.

Η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική, και είναι πιθανότατο πως θα είναι ένα από τα παιδιά που θα ταξιδέψουν στο Πανευρωπαϊκό στην κατηγορία των U15.

Στην ίδια κατηγορία ήρθε πέμπτος ο Θανάσης Μπάτζιος, λαμβάνοντας μέρος σε τρία ματς και δυστυχώς από ένα λάθος που έκανε δεν κατάφερε να προχωρήσει παραπέρα, με τον κ. Καρυπίδη να τονίζει πως και η θέση αυτή είναι σημαντική.

Αυτή την περίοδο ξεκινούν την προετοιμασία για τις πανευρωπαϊκές οργανώσεις, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος θα συμμετάσχει με δύο αθλητές σε αγώνες στο Κιλκίς. Ο κ. Καρυπίδης και παλιότερα έχει αναφερθεί στην δυσκολία διατήρησης των αθλητών όταν ενηλικιωθούν, μιας και οι ανάγκες σπουδών και βιοπορισμού, κάνουν δύσκολη τη συνέχιση των προπονήσεων στο επίπεδο που χρειάζεται για πρωταθλητισμό.

Παρόλα αυτά δύο αθλητές, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στην κατηγορία των 97 κιλών και ο Ιμπίς Νιαζή στην κατηγορία των 125 κιλών, θα ταξιδέψουν στο Κιλκίς για να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. 

Μετάλλια από τα κορίτσια στη Ρουμανία

Μετάλλια όμως έφεραν και δύο κορίτσια του Συλλόγου από το Διεθνές τουρνουά U17 της Ρουμανίας, όπου μετέβησαν μαζί με την ελληνική αποστολή.

Έτσι η Νικολέτα Μπάρμπα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 69 κιλών με τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ η Αγάπη Αμπελίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.