Χρησιμα συμπερασματα για τον Ελευθεροπουλο απο το φιλικο με τη Skoda

Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη 1-2

Την ήττα σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με δωρεάν είσοδο για τους φιλάθλους, με σκορ 1-2 γνώρισε ο Πανθρακικός από τη Skoda Ξάνθη. Σκόρερ για την ομάδα της πόλης μας ο Μπουγαΐδης. 

Το φιλμ του αγώνα

Γενικότερα, ο αγώνας ήταν μοιρασμένος σε όλη τη διάρκειά κι είχε πολλές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πανθρακικός δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις, που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα, στο 38' ο Νιέτο νίκησε σε τετ α τετ τον Αθανασιάδη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Γουάλας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2.
 
Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις και των δύο ομάδων, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σε ατομικό επίπεδο.
 
Ο Πανθρακικός στο δεύτερο 45λεπτο είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ωστόσο κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ. Σκόρερ ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο 57ο λεπτό του φιλικού, με τον Έλληνα αμυντικό να διαμορφώνει, έτσι, και το τελικό 1-2, υπέρ της Skoda Ξάνθης.
 
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Χρήστου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Χασομέρης, Νικόλτσης.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας αγωνίστηκαν και οι: Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου, Παπαχρήστος, Σερφά, Ψάλτης, Γαβριηλίδης.

Περισσότερες φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.