Χρησιμα συμπερασματα απο το φιλικο της ΑΕ Κομοτηνης με τον ΑΟ Ορεστιαδας

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα

Το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποίησε η ΑΕ Κομοτηνης το βράδυ της Παρασκευής με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

Μέσα από ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις και ανατροπές οι δύο προπονητές, Σταύρος Καβαρατζής και Δημήτρης Βλασακίδης, χρησιμοποίησαν διάφορα σχήματα και παίκτες βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Για την ιστορία το πρώτο σετ κατέκτησαν οι φιλοξενούμενοι με 25-21 ενώ πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ επιβλήθηκαν με 25-15 στο δεύτερο! Νικητής της συνάντησης υπήρξε η Ορεστιάδα αφού κατέκτησε το τρίτο και τελευταίο σετ της συνάντησης με 15-11.

Το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο εκπροσώπων της Θράκης στην Α2 κατηγορία διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά και σίγουρα αυτή η συνεργασία θα επαναληφθεί.

Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου της πόλης που αγαπάει το άθλημα ενώ ξεχώρισαν οι παρουσίες του Γιάννη Χασλαμαϊδη και του Τρύφωνα Εξάρχου βετεράνων διεθνών πετοσφαιριστών που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.