Χωρις βαθμους γυρισε απο τη Μυτιληνη ο Πανθρακικος

ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός 2-0

Πικρή ήττα με σκορ 2-0 από την ΑΕΛ Καλλονής υπέστη ο Πανθρακικός για τη 19η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16.
 
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε τον Πανθρακικό με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδη, Μελίσση και Ποτουρίδη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Λαδάκη, Μεχία και Ροτζέριο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Μπαϊκαρά στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Ντιγκινί στην αριστερή και τον Ίγκορ στην κορυφή της επίθεσης. 

Το φιλμ της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από την αρχή, με τον Πανθρακικό να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας και να είναι πιο επιθετικός σε σχέση με τους γηπεδούχους. Μάλιστα, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην ομάδα μας, καθώς στο 22ο λεπτό ο Μεχία επιχείρησε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Καλλονής δεν απομάκρυνε την μπάλα και αυτή στρώθηκε στον Μπουγαΐδη, το σουτ του οποίου κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Σε αντίθεση με τη φάση αυτή στο 28’ ο Δαύκος δεν ανησύχησε και μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Ροτζέριο, ενώ στο 33’, στη μοναδική καλή στιγμή της Καλλονής στο πρώτο ημίχρονο, ο Αθανασιάδης αντέδρασε σωστά και απέκρουσε την μπάλα μετά από σέντρα-σουτ του Τσαμπούρη από τα δεξιά.
 
Το μέτριο ποιοτικά και χωρίς ευκαιρίες εκατέρωθεν πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου πάντως ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο του ρυθμού, ολοκληρώθηκε με τον τραυματισμό του Μπουγαΐδη, ο οποίος στο 44’ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δεχθεί ένα χτύπημα στο αριστερό του γόνατο. Τη θέση του έλληνα στόπερ πήρε με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πεταυράκης, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, με τον Ποτουρίδη να πηγαίνει να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μελίσση.
 
Οι κακές ειδήσεις συνεχίστηκαν για τον Πανθρακικό στο 53ο λεπτό, όταν ο Φαβάλι αξιοποίησε τη σέντρα του Τσαμπούρη από τα δεξιά καθώς και το γεγονός πως βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
 
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αμέσως μετά το γκολ τη δεύτερη αλλαγή του, αντικαθιστώντας τον Ροτζέριο με τον Βάλτερ και οι ποδοσφαιριστές του στη συνέχεια είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας «αντίπαλο» και τον αέρα! Παρόλα αυτά, το 1-1 θα μπορούσε να επιτευχθεί είτε στο 72’, όταν ο Μπαϊκαρά βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μεχία, αλλά δε σημάδεψε σωστά με το κεφάλια, είτε στο 74’, όταν, μετά από φάση διαρκείας, ο Ντιγκινί δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 78’ ο Ηλιάδης αποτέλεσε την τρίτη αλλαγή του προπονητή του Πανθρακικού, με τον Αντώνη Λαδάκη να του παραχωρεί τη θέση του. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα στο 85’, αφού ο Αναστασιάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΛ Καλλονής (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76’ Σπυρόπουλος), Μανούσος (85’ Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70’ Μάρκοβιτς).
 
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης (46’ Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Λαδάκης (79’ Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο (57’ Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ. 

Δημήτρης Ελευθερόπουλος «Για μας τα πράγματα δεν είναι καλά»


Φειδωλώς όσο και περιεκτικός ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 41 λέξεις όλες κι όλες χρησιμοποίησε και συγκεκριμένα τις εξής:
 
«Η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς και ο κακός καιρός οδήγησαν σε ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τo πήρε το παιχνίδι η Καλλονή. Είναι μία ανάσα για εκείνη. Για μας τα πράγματα δεν είναι καλά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.