«Χ»ωρις νικητη το ντερμπι της αγωνιστικης

Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής έμειναν στην λευκή ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης. Ο Πανθρακικός έδειξε πως έχει αδυναμία στη διάσπαση μίας καλά δομημένης αμυντικής γραμμής ενώ η Δόξα Γρατινής πήρε άριστα στο αμυντικογενές τρόπο παιχνιδιού που ακολούθησε.

Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή είχε την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το σουτ του Κατσαρού να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Κεχαγιά. Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας δύο φορές με τον Φουρλατάρα χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής, αποδεικνύοντας πως ο κόσμος διψά για αγωνιστική δραστηριότητα.

Διαιτητής: Τομαράς, Βοηθοί: Τζιώτζιος , Καραγιάννης

Πανθρακικός(Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (70′ Ερκάν), Σμάλης, Γιαννακιτσίδης (57′ Χακάν), Δραγανίδης, Βάσκος, Φουρλατάρας, Αντωνιάδης

Δόξα Γρατινής (Γεμενετζής): Μπουτσακτσή, Φιλοσόγλου, Γκέκας, Μέριτς, Κεχαγιάς, Κόνομι, Καρασιούνας (61′ Βασιλακάκης), Μουζακίδης, Κραβαρίτης, Κατσαρός (72′ Βάρδας), Ξενάκης (87′ Αλ Ομπισάτ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.