“Χ”ωρις νικητη το ντερμπι…θριλερ στον Ιασμο!

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου - ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2 (+Gallery)

Στο πλάισιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Α' ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ όμως οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2. 
Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Σπυριάδη.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του “Απόστολος Σουλιώτης” παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι που αν μη τι άλλο τα είχε όλα.
Γκολ, πάθος, ένταση, μία κόκκινη κάρτα και ωραίος παλμός από την κερκίδα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την χθεσινή αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους κυανόλευκους να μπαίνουν καλύτερα στην αναμέτρηση και να “εξαργυρώνουν” με τον καταλληλότερο τρόπο το δυναμικό τους ξεκίνημα, πετυχαίνοντας δηλαδή μόλις στο 11' το 1-0 χάρη σε προβολή του Ντεμιρτσίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρομπέρ.
Στο 34΄ο Αντωνιάδης, έπειτα από όμορφη σέντρα του Κλη από τα δεξιά, νικήθηκε από τον Δεληγιάννη που απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια σε κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης μετά από υποδειγματική κάθετη πάσα του Φουρκάν βγήκε σε τετ α τετ με τον επιθετικό των γηπεδούχων όμως να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 38ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστικά τελική των φιλοξενούμενων, ο Ξενάκης εκτέλεσε φάουλ από τον χώρο του άξονα με τον Ζαγγούλο να κερδίζει τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Παπουτσίδη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο με τους δύο προπονητές να κάνουν ο καθένας από την μεριά του κινήσεις… σκακιέρας προσπαθώντας να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα.
Στο 77ο λεπτό ο Βιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δεληγιάννη πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και βάζοντας ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ.
Η χαρά ωστόσο του γκολ κράτησε μόλις δύο λεπτά (79') καθώς και πάλι ο Ξενάκης “σέρβιρε” ωραία σέντρα αυτή την φορά στον Χατζητουλούση, ο οποίος  εκμεταλλεύηκε την άστοχη έξοδο του Παπουτσίδη και με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου για τον ΠΑΟΚ σε 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 83' ο κ.Χαμαλίδης υπέδειξε, κατόπιν συνεννόησης με τον α' βοηθό (Τζιώτζιος), απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φουρκάν για εξύβριση με τον παίχτη των γηπεδούχων ωστόσο να το αρνείται πεισματικά.
Έπειτα από την απόφαση αυτή επικράτησε αναβρασμός  στις κερκίδες με κάποιους φίλους των γηπεδούχων να πετούν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια νερού.

Τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη ένταση με τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη το αποτέλεσμα αυτό δεν ικανοποίησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (71' Χ. Χουσεΐν) , Βιόπουλος, Χουσεΐν, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης(59' Γιαννακιτσίδης), Φουρκάν, Κλής, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Νάνος, Αραμπατζής(63' Βοργιατζίδης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (84' Γαβριήλ), Ξενάκης (90+4' Παπασπυρόπουλος).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.