Χωρις ανακαταταξεις στην πρωτη εξαδα

17η Αγωνιστική Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης

Χωρίς αλλαγές στις πρώτες έξι θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πήρε εύκολα τρείς βαθμούς άνευ αγώνα καθώς έπαιζε με την Ένωση Ασωμάτων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. 
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου διατήρησε τον έναν βαθμό διαφορά πίσω από τον Ίασμο περνώντας  εντυπωσιακά από τις Σάπες κερδίζοντας τον Ηρακλή με το εκκωφαντικό 1-7 που ήταν και το σκορ της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με τον Ερκάν αλλά ο Αραμπίδης στο 20΄για τον Ηρακλή ισοφάρισε σε 1-1. Η συνέχεια ανήκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Ερκάν να πετυχαίνει άλλα 5 τέρματα ενώ σκόραρε και ο Ταμάμης.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο γήπεδό της επικράτησε με 3-0 της Δόξας Σώστη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24΄ με εύστοχο πέναλτι του Πανουργιά, το οποίο κέρδισε ο Αντρέου από τον Μαλλιαρό. Το 2-0 για την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου ήρθε στο 51΄με τον Αλεξακούδη ενώ ο Τζαμπάζης στο 68΄διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Δόξα Σώστη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μαρινέλη στο 88΄.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους η Ελπίδα αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με τέρμα του Καραμπάτσιου στο 89΄του Σπάρτακου ο οποίος μετά και από αυτήν την ήττα βλέπει να δυσκολεύει η είσοδος στην εξάδα καθώς πλέον απέχει 6 βαθμούς.
 
Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ξυλαγανή, ο Ορφέας και η Δόξα Γρατινής αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Αγωνιστικά ο Ορφέας που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε γρήγορα στο 3΄με 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόζη. Η συνέχεια ανήκε στη Γρατινή, που μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 24΄με κεφαλιά του Κυριακόπουλου. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 60΄με τον Σεφκέτ αλλά η απάντηση του Ορφέα ήταν άμεση και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιατσάι ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
 
Στο γήπεδο της Αιγείρου, Αστέρας και Ορφέας Στρύμης ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7΄με τέρμα του Μουσταφά. Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 31΄με τον Στυλιανίδη.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης  αγωνιστικής

 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών  0-1
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής  2-2
Αστέρας Αιγείρου – Ορφέας Στρύμης  1-1
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη  3-0
Ηρακλής Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου  1-7
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ένωση Ασωμάτων 3-0 (α.α.)

 

Η Βαθμολογία μετά από 17 αγωνιστικές

 

1 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 43
2 ΠΑΟΚ Κοσμίου 42
3 Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου 39
4 Ελπίδα Σαπών 39
5 Ορφέας Ξυλαγανής 29
6 Δόξα Γρατινής 28
7 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 22
8 Αστέρας Αιγείρου 16
9 Δόξα Σώστη 15
10 Ορφέας Στρύμης 14
11 Ηρακλής Σαπών 0
12 Ένωση Ασωμάτων Αποχώρησε

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.