Χαρης Μπανιωτης: «Εχασα και τα δυο νεφρα μου»

Κατάθεση ψυχής του Κομοτηναίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο «Φως των Σπορ»

Ο Κομοτηναίος Χάρης Μπανιώτης που η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ ήταν η πιο ακριβή όλων των εποχών για αμυντικό μίλησε στο «Φως των Σπορ» και στον Θέμη Σινάνογλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

«Έχασα και τα 2 μου νεφρά. 3 φορές την εβδομάδα κάνω αιμοκάθαρση για 5 ώρες με τα μπες-βγες. Από το ίδιο πράγμα πέθανε ο πατέρας μου στα 48 του» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Μπανιώτη, ο οποίος πριν λίγους μήνες έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

Είχε πάρει και το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Λίγο μετά το 6-1 στις Σέρρες τον αγόρασε ο Κοσκωτάς. «Πρόλαβα να παίξω συμπαίκτης με τον Κούδα. Μεγάλος παίκτης. Αλλά ο Ντέταρι ήταν το κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός τότε είχε σπουδαίους παίκτες. Εγώ από τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχω παράπονο. Με αγάπησε ξέροντας ότι είμαι Παόκι. Μου στάθηκαν παραπάνω από όσο περίμενα» τονίζει γεμάτος ειλικρίνεια ο Μπανιώτης, ο οποίος παρότι είναι δηλωμένος φίλος του ΠΑΟΚ γνωρίζει το σεβασμό από όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάρη Μπανιώτη στον Θέμη Σινάνογλου:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.