Χαμογελα και ανυπομονησια για την επανεκκινηση της Γ΄ Εθνικης στην Ελπιδα Σαπων

Νίκος Φούντας, Παναγιώτης Τσορτανίδης και Γρηγόρης Τοπάλι μιλάνε για την επιστροφή τους στη δράση

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής μετά από 5 μήνες αδράνειας και στην Ελπίδα Σαπών δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Νίκος Φούντας, Παναγιώτης Τσορτανίδης και Γρηγόρης Τοπάλι μίλησαν αποκλειστικά στον «ΠτΘ» και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για την επιστροφή στη δράση και στους αγωνιστικούς χώρους, τονίζοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε η ομάδα των Σαπών να πετύχει τους στόχους της. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε εντυπωσιακές κινήσεις ενίσχυσης ώστε να θωρακίσει σε όλες τις θέσεις την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, προκαλώντας τον έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Νίκος Φούντας και Παναγιώτης Τσορτανίδης επιβεβαιώνουν με την αγκαλιά τους το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα

Νίκος Φούντας: «Με όπλο το κλίμα των αποδυτηρίων στοχεύουμε να παραμείνουμε κατηγορία»

Την ικανοποίηση του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο αρχηγός της Ελπίδας Νίκος Φούντας ενώ στάθηκε στη σημασία των προσθηκών που έγιναν. «Σίγουρα είναι περίεργο συναίσθημα που επιστρέψαμε αλλά αυτό θέλαμε και ανυπομονούμε να αρχίσουμε τους αγώνες» επισήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως το «όπλο» της Ελπίδας παραμένει το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια καθώς οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μπήκαν αμέσως στο κλίμα. «Γνωρίζουμε καλά πως η Ελπίδα εκπροσωπεί μία περιοχή και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα οπότε θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με τις νίκες» ανέφερε στο τέλος ο Φούντας.

Παναγιώτης Τσορτανίδης: «Φυσικός μας χώρος το γήπεδο»

Το διάστημα αποχής ήταν μεγάλο ωστόσο πλέον είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίχτες μου» είπε με το ξεκίνημα της συζήτησης ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Σαπών Παναγιώτης Τσορτανίδης, ο οποίος φρόντισε όλο το προηγούμενο διάστημα να μην χάσει την επαφή του με το άθλημα. «Προσπαθούσα να κρατηθώ όσο μπορούσα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά δεν μπορεί τίποτα να συγκριθεί με το γήπεδο και την παρουσία μας εδώ» επισήμανε ο νεαρός αμυντικός των Σαπών συμπληρώνοντας πως στόχος είναι η παραμονή και με την προσθήκη των ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έγιναν από την Ελπίδα παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως θα τους πετύχει και η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.

Ενσωματώθηκε στο κλίμα της ομάδας ο νεοαποκτηθείς Γρηγόρης Τοπάλι

Γρηγόρης Τοπάλι: «Να βγάλουμε στο γήπεδο το εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων»

Αποτέλεσε την πρώτη προσθήκη της Ελπίδας μόλις οριστικοποιήθηκε η επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Τοπάλι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιστροφή στο γήπεδο και στους αγώνες ευχόμενος να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της Ελπίδας και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. «Σίγουρα ο στόχος είναι εφικτός και μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία καθώς η ομάδα δυνάμωσε ακόμα περισσότερο με τις προσθήκες που έγιναν οπότε πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός μέσος της Ελπίδας αποκαλύπτοντας πως το δυνατό «όπλο» της Ελπίδας είναι το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. «Τα παιδιά με υποδέχθηκαν όμορφα και το κλίμα είναι εξαιρετικό και μαζί με τον προπονητή είμαστε μία οικογένεια οπότε όλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.