Μπαραζ Γ΄εθνικης: Δοξα Προσκυνητων – Α.Ε. Διδυμοτειχου

Με στόχο την τρίτη της συνεχόμενη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην Γ΄εθνική θα υποδεχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου η Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου Α.Ε. Διδυμοτείχου.
 
Η Δόξα Προσκυνητών που μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς αγωνιστικά δεν έχει προβλήματα με απουσίες και έτσι για άλλο ένα παιχνίδι ο Γιάννης Κλειτσιώτης θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για να κάνει το τρία στα τρία. 

Το προφίλ της Α.Ε. Διδυμοτείχου

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου όπως και η Δόξα Προσκυνητών κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου έχοντας σε 20 παιχνίδια 16 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος με 17 τέρματα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς προπονητής ήταν ο Χρήστος Μαυράκης, ο οποίος μετά την λήξη του πρωταθλήματος, ύστερα από μία σύγκρουση με κάποιους ποδοσφαιριστές, αποχώρησε και τον αντικατέστησε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπάμπης Παρασχούδης. Στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα μπαράζ της Γ΄εθνικής η ΑΕ Διδυμοτείχου γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ορφέα Ξάνθης εκτός έδρας με 2-0 και ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με τον Ηρακλή Καβάλας 0-0. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τους Νικόλα Σάββα και Αναστάσιο Ζιγκερίδη της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής. 

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η τιμή του εισιτηρίου του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μαθητές. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ της Γ΄ εθνικής 

Δόξα Προσκυνητών – Α.Ε. Διδυμοτείχου
Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 

Η βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές

 

1 Δόξα Προσκυνητών 6
2 Ορφέας Ξάνθης 3
3 Ηρακλής Καβάλας 1
4 Α.Ε. Διδυμοτείχου 1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.