Μπαραζ Γ΄ Eθνικης: Δοξα Προσκυνητων – Ηρακλης Καβαλας 0-1

Ηττήθηκε αλλά ελπίζει σε άνοδο η Δόξα Προσκυνητών

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄εθνική η Δόξα Προσκυνητών δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αυτή τη φορά από τον Ηρακλή Καβάλας με σκορ 0-1.
Παρά την ήττα η ομάδα των Προσκυνητών βρίσκεται ακόμα  σε τροχιά πρόκρισης καθώς με 6 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 2 πόντους  διαφορά από Ηρακλής Καβάλας και Α.Ε. Διδυμοτείχου.
Βέβαια όλα θα κριθούν στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια  κυρίως  αυτό με τον  Ορφέα Ξάνθης  την Κυριακή και με την  Α.Ε. Διδυμοτείχου.
Αγωνιστικά το παιχνίδι θα λέγαμε πως ήταν καρμπόν με αυτό της Κυριακής με την Α.Ε. Διδυμοτείχου.
Γρήγορο γκολ  στο πρώτο μέρος περίπου στο ίδιο λεπτό από τον Ηρακλή Καβάλας με τον Βαλαβανόπουλο, χαμένες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων  κυρίως πάλι με τον Βάσκο και καθόλου  ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.
Παρά το εργάσιμο της ημέρας ο κόσμος για άλλο ένα παιχνίδι βρέθηκε κοντά στην ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη καθώς παρακολούθησαν το παιχνίδι περίπου 400 άτομα, ωστόσο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αποχώρησαν στενοχωρημένοι και προβληματισμένοι από το αποτέλεσμα.
 
Το φίλμ του αγώνα
Ο Γιάννης Κλειτσιώτης παρέταξε την ομάδα του με 4 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Α.Ε. Διδυμοτείχου καθώς την θέση των Σιδηρόπουλου ,Μόσχου, Φαρασόπουλου, Κούδερη πήραν οι Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Γεμενετζής και Βιόπουλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δόξα να μπαίνει πιο δυνατά έχωντας την πρώτη καλήστιγμή στο 1ο λεπτό όταν ο Τσέκος βγήκε γρήγορα από δεξιά κάνοντας ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ευστρατίου.

Στο 6΄για την Δόξα ο Βιόπουλος κέρδισε φάουλ ακριβώς στην γραμμή της μεγάλης περιοχής αι λίγο πλάγια το οποίο εκτέλεσε ο Τρίχας με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ευστρατίου.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάσκος πάλι για τους γηπεδούχους από καλή θέση έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.
Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ της Δόξας  θα προειδοποιήσουν  όταν ο Άγγος  έβγαλε ωραία μπαλιά στον Προβατίδη αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει σωτήρια  ο Βλαδιμηρίδης.   
Στο 11΄θα έρθει το γκολ για τον Ηρακλή Καβάλας σε μία φάση που ξεκίνησε από το κέντρο με τον  Χατζηκυριάκου που έκανε μια κούρσα πέρασε τον Ραμαντάνη την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βαλαβανόπουλο και αυτός ανενόχλητος καθώς ο Κίτσος τον μάρκαρε με τα μάτια με ωραίο συρτό σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βλαδιμηρίδη για το 0-1.

Η Δόξα βγήκε μπροστά πίεσε και  είχε μια καλή στιγμή στο 22΄’όταν ο Τρίχας εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Βάσκο να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα πήγε κατευθείαν στην αγκαλιά του Ευστρατίου.   
Η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους για την ισοφάριση θα σημειωθεί στο 24΄όπου το δυνατό σουτ του Βιόπουλου εκτός μεγάλης περιοχής θα σταματήσει στην συμβολή των δοκαριών της εστίας του Ηρακλή.
Στο 40΄για την ομάδα των Προσκυνητών ο Τρίχας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βάσκο ο οποίος έξυπνα πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Σιαματά και τον Ευστρατίου αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή το κατάλαβε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στην τελευταία φάση του πρώτο μέρους και πάλι ο Βάσκος για την Δόξα μετά από ωραία σέντρα του Ραμαντάνη από δεξιά έπιασε την κεφαλιά αλλά και ο Ευστρατίου εύκολα μπλόκαρε την μπάλα.
 
Στο δεύτερο μέρος ο καθαρός χρόνος που παίχτηκε  καλό ποδόσφαιρο ήταν ελάχιστος καθώς οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση αλλά ανορθόδοξα και ο Ηρακλής Καβάλας με αμυντικούς προσανατολισμούς  προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.
Στο 51΄ο Βιόπουλος επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση ο Ευστρατίου όμως μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.  
Στο 60΄ο Γιάννης Κλειτσιώτης θα δει τον αρχηγό του τον Νίκο Τρίχα να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο  Σταμάτης.
Στο 87΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή για το 0-2 όταν σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Χρυσαλίδης από πλάγια έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
 Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι  της Δόξας  θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κλή εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής κ.Μαλούτας έδειξε παίζεται.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίχτες της Δόξας εμφανώς στεναχωρημένους καθώς από την θέση του οδηγού πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ενώ από την άλλη προπονητής και παίχτες του Ηρακλή πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη που τους έβαλε στο κόλπο της ανόδου.
 
 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών  (Γιάννης Κλειτσιώτης): Βλαδιμιρίδης,  Ραμαντάνης (70΄ Κούδερης), Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας (60΄ Σταμάτης), Γεμενετζής (79΄ Βασιλακάκης), Τσέκος, Βάσκος, Κλης,  Βιόπουλος.
 
Ηρακλής Καβάλας(Στέλιος Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς, Σπυρίδης, Προβατίδης (84΄ Χρυσαλίδης) , Χατζηκυριακού (79΄ Ντομί ), Τσότρας (67΄ Γκέκας) , Άγγος, Βαλαβανόπουλος
 
Διαιτητές: Μαλούτας , Κελεσίδης, Χρυσάνης
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για την Γ’ Εθνική.
Δόξα Προσκυνητών- Ηρακλής Καβάλας
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας PUMA Ξάνθης
 
Η Βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές
1. Ορφέας Ξάνθης (8-5) – 9
2. Δόξα Προσκυνητών (4-4) – 6
—————————————–
3. Ηρακλής Καβάλας (4-5) – 4
4. Α.Ε. Διδυμοτείχου (2-4) – 4
 
Η επόμενη 5η αγωνιστική ( Κυριακή 29 Μαΐου- 5:00μμ)
Ορφέας Ξάνθης  – Δόξα Προσκυνητών
Ηρακλής Καβάλας  – ΑΕ Διδυμοτείχου  
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.