Μπαραζ Ανοδου: Ξεκινημα με ισοπαλια για τη Δοξα Ν. Σιδηροχωριου

Ψυχωμένη εμφάνιση για τα παιδιά του Σπύρου Κουτσογιάννη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τον ΑΠΟΠ Ν. Αμισού να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1.  

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, καθώς οι δύο ομάδες όπως είναι λογικό είχαν άγχος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με προσπάθειες  του Γιώτη στο 13΄ και του Αμανατίδη στο 43΄ χωρίς όμως η μπάλα να βρει στόχο. Στο δεύτερο μέρος έγινε πολύ καλύτερο παιχνίδι με αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και 2 τερματα  με τις δύο ομάδες να παίρνουν τελικά από ένα βαθμό. Στο 67΄ η Δόξα προηγήθηκε όταν ο Γιώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 83΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γρηγοριάδη, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή.

Διαιτητής: Καρυπίδης , Βοηθοί: Μαυρίδης, Πολυχρονιάδης (Κιλκίς)

Δόξα Ν. ΣΙδηροχωρίου:Καργάκης, Χατζηπαπαθεοδωίδης, Λεοντίδης (65΄ Κρικέλας), Κατσαούνης, Βίτωρος, Κούτρας, Σαπαλίδης (65΄ Κικίδης), Σωτηράκογλου, Δημητριάδης (92΄ Σαμιώτης), Σκουτέλιας, Γιώτης (89΄ Κωνστανταράκης)

ΑΠΟΠ Ν. Αμισού: Θεοδοσιάδης, Γούλας (89΄ Ιωσηφίδης), Τζάρτζαλος, Φερσιδίζης, Σ΄θλλος, Αμανατίδης, Προβατίδης (70΄ Μπιζάκης), Τσιμιτσκίδης, Βακιρτζής, Αμαραντίδης (70΄ Γρηγοριάδης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.