Μπαραζ ανοδου: Πρεμιερα με ισοπαλια για τον Πανθρακικο

Θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη στην Καβάλα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Καβάλα ο Πανθρακικός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον τοπικό Βύρωνα στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε μόλις στο 4΄ με τον Δουμάνη για να ισοφαρίσει στο 44΄ ο Αμέτ Ερκάν.

Στα της αναμέτρησης, ο Νίκος Μπαχαρίδης έχοντας μη διαθέσιμους τους Δραγανίδη και Αρετά και όχι πλήρως έτοιμο τον Αντωνιάδη, έβαλε αριστερό μπακ τον Λειβαδιώτη, δεξιά τον Καλογρανά και στόπερ τους Σιδηρόπουλο και Σαπνάρα. Στα χαφ ξεκίνησαν όπως συνήθως οι Σμάλης και Χακάν κεντρικοί, φορ ο Ερκάν και από πίσω του εναλλάσσονταν οι Βάσκος, Γιαννακιτσίδης και Φουρλατάρας.

Σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις, o Πανθρακικός μπήκε δυνατά χάνοντας δύο ευκαιρίες να προηγηθεί με τον Ερκάν και Σιδηρορόπουλο αλλά με ένα φοβερό και συνάμα τυχερό γκολ του Δουμάνη έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ. Οι παίχτες του Πανθρακικού δεν τα έχασαν αλλά προσπάθησαν να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Στο 35′ σε σέντρα του Γιαννακιτσιδη, ο Βασκος μόνος του δεν έπιασε καλά την μπάλα κάνοντας ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο Ευστρατίου, όπως έκανε και στο 38′ σε μπαλιά του Ερκαν και νέο σουτ του Βάσκου. Στο 39′ ο Δουμανης πάσαρε στον Παντελίδη που σούταρε μόλις άουτ. Ο Πανθρακικός προσπάθησε για την ισοφάριση, στο 39′ σε σέντρα του Ερκάν ο Φουρλατάρας από το σημείο του πέναλτυ σούταρε ψηλά άουτ αλλά στο 44′ από πλάγια ο έμπειρος και φορμαρισμένος Ερκάν με καλό γωνιακό σουτ από πάσα του Καλογρανά έκανε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αποτέλεσμα που ήταν και το ημίχρονο.

Στο β’ ημιχρονο ο αγώνας δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Στο 60′ το σουτ του Φουρλατάρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 68′ ο Ελευθεριαδης τουτ Βύρωνα είχε κεφαλιά μόλις άουτ. Ο Πανθρακικός είχε περισσότερες αντοχές, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει εκ νέου,

Την Τετάρτη για τη 2η αγωνιστική, ο Πανθρακικός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ανεβασμένο Ιπποκράτη, ενώ ο Βύρωνας του βασικού πρώην αμυντικού Πανθρακικού και Κοσμίου Γιώργου Ζιούλη θα αγωνιστεί στην Ξάνθη με τον Άρη Πετεινού.

Οι διαιτητές από την Χαλκιδική Κόκκινος, Κούρας και Τσιρώνας δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΒΥΡΩΝΑΣ (Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφεριδης, Ελευθεριάδης (80′ Ηλιαδης), Καλτσιδης, Μαυρογιάννης, Ζιουλης, Καπνοπουλος, Φουστερης, Δουμανης, Παντελίδης, Αθανασάκης (61′ Σαββατιανος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Βελή Χακάν, Γιαννακιτσίδης (68′ Αντωνιάδης), Σμάλης, Βάσκος, Ερκάν (60′ Γκουτσίδης), Φουρλατάρας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.