Μπαραζ Ανοδου: Οχι δακρυα για τα κοριτσια του ΓΑΣ Κομοτηνη

Ηττήθηκαν στο Βόλο και έχασαν το εισιτήριο ανόδου στην Α2

Δεν τα κατάφερε το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή γνωρίζοντας την ήττα με 62-40 από τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι μία ήττα ήταν αρκετή για να χαθεί το εισιτήριο της ανόδου στην Α2.

Τα κορίτσια του Φώτη Ζάντζα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ, έβαλαν ξανά το γυναικείο μπάσκετ στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την τελική υπέρβαση και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α2.

Σε όλο το παιχνίδι, οι έμπειρες αθλήτριες του Βόλου διαχειρίστηκαν καλύτερο την κρισιμότητα της αναμέτρησης και επέδειξαν πολύ μεγάλη ψυχραιμία κάθε φορά που ο ΓΑΣ προσπαθούσε να κάνει την δική του αντεπίθεση.

Όπως και να έχει η προσπάθεια συνεχίζεται και όλοι εκφράζουν την βεβαιότητα τους πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-23, 45-32, 62-40

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος): Μπασδέκη, Ράπτη 4, Χούτα 7, Πολύζου 4, Τσομπανοπούλου, Μητράλη 7 (1), Σιουμουρέκη 7 (1), Καραστάθη, Κοτοπούλη 4, Νταϊάκη 19 (1), Χαλιβέρα 10 (1), Χριστοδούλου.

ΓΑΣ Κομοτηνή  (Ζάντζας): Γραμμενίδου, Βασιλεία, Σαράντη 12, Γιαννάκου, Παπαστάμου 7, Χόνδρου 2, Γιαννουλάκη 2, Τσούχλη 2, Ιωάννου 6, Χρίστου 2, Ιωαννίδου 5 (1), Γραβριηλίδου 2.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.