Μπαραζ ανοδου: Με λεωφορεια στην Κομοτηνη οι φιλαθλοι του Ηρακλη Αμμουδιας

Στόχος τους να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους στη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό

Τα μπαράζ ανόδου βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή καθώς κάθε αναμέτρηση μπορεί να κρίνει ουσιαστικά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο Πανθρακικός βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, έχοντας κάνει μάλιστα και το ρεπό κρατώντας ουσιαστικά αυτήν την στιγμή την τύχη στα χέρια του.

Ο Κυριακάτικος αγώνας με τον Ηρακλή Αμμουδιάς Σερρών (22/5 – 17:00) είναι κομβικός καθώς σε περίπτωση νίκης ο Πανθρακικός κάνει ένα σημαντικό βήμα ανόδου και ουσιαστικά αφήνει εκτός μάχη την Σερραϊκή ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δεν θα έρθουν μόνοι τους στην Κομοτηνή καθώς όπως ανακοινώθηκε θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου εκδρομή στην Κομοτηνή, εκεί όπου η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ομάδα του Πανθρακικού.

Η μεταφορά όσων φιλάθλων του νομού μας θέλουν να βρίσκονται την Κυριακή κοντά στην ομάδα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ και προσφορά από έναν αγνό φίλαθλο της ομάδα μας.

Ξεκινάμε με 1 λεωφορείο των 65 θέσεων και αν χρειαστεί θα μπει και δεύτερο και τρίτο λεωφορείο.

Ξαναγράφω και πάλι η μεταφορά γίνεται ΔΩΡΕΑΝ στην όμορφη Πόλη της Κομοτηνής την Κυριακή 22 Μαΐου.

Όλος ο νόμος είναι δίπλα στον Ηρακλή Αμμουδιάς και θα πρέπει να το δείξει με την παρουσία του στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Κυριακή».

Οι φίλοι του Ηρακλή θα τοποθετηθούν στο πέταλο και συγκεκριμένα στη Θύρα 6.

  • Η φωτογραφία είναι από την παρουσία των φίλων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης το 2009 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.