Μπαραζ ανοδου: Λευκη ισοπαλια για τη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Μπορούσε και το τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης

Σε ένα παιχνίδι με καλές στιγμές εκατέρωθεν, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ορφέας Ελευθερούπολης έμειναν στο μηδέν στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη δεν φοβήθηκε στιγμή κόντρα στους πρωταθλητές Καβάλας και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να έπαιρναν και το τρίποντο…

Η Δόξα μπήκε καλά, είχε μια καλή φάση στο 3′ με τον Τρουπκο που σουταρε άουτ μετά από πάσα του Μπακογιάννη, ενώ στο 20′ σε κόρνερ του Μπακογιάννη ο Τσαπεγια στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα αυτή βρηκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Χατζηνικολής έδιωξε σε κόρνερ. Στο 23′ ο Ορφέας απείλησε με τον Προβατίδη αλλά το δυνατό του σουτ έδιωκε δύσκολα σε κόρνερ με τα πόδια ο Σοφούλης. Στο 32′ μακρινό σουτ του Βακιρτζή πέρασε άουτ.

Στο β’ μέρος ο Ορφέας έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία στο 47′ όταν σε μπαλιά του Παπαδόπουλου ο Μπαιρακταρης πλάσαρε ωραία με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Σοφούλη. Στο 64′ σε ξαφνική αντεπίθεση της Δόξας ο Σκουτέλιας ξέφυγε του τερματοφύλακα Χατζινικολή αλλά έκανε το κάτι παραπάνω και αμυντικός έδιωξε σωτήρια τον παίκτη των γηπεδούχων. Στο70′ καλό φαουλ του Καπνοπουλου έδιωξε ο Σοφούλης με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 74′ σε σέντρα του Κυγαης ο Βακιρτζης έπιασε ένα καλό σουτ που πέρασε μόλις άουτ, όπως άουτ πέρασε στο 78′ το σουτ του Μπαϊρακτάρη.

Διαιτητές ήταν οι Γκαϊτατζής, Πατσιάδης και Παυλίδης από την ΕΠΣ Δράμας.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Σινης, Κάρλος, Χατζηπαπαθεοδωριδης, Βιτώρος, Μπερμπεριδης, Κούτας, Γιωτης (76′ Κρικελας), Σκουτελιάς, Μπακογιαννης (88′ Κομισόπουλος), Τρούπκος.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κατρακυλάκης): Χατζινικολής, Παπαδόπουλος, Τουρασανίδης, Κεχαγιάς, Καπνόπουλος, Μπαιρακτάρης, Βακιρτζής (86′ Ρανος), Τζαπεγια, Βερβερίδης, Προβατιδης (76′ Παπουτσης), Κυγαης

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: 
Άρης Πετεινού – Ηρακλής Αμμουδιάς 2-0  
Δόξα Βώλακα – Ορέστης Ορεστιάδας 0-2  
Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0
Ρεπό: Νίκη Ευκαρπίας 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 ΑΓΩΝΑΣ) 
1. Ορέστης Ορεστιάδας 3 (2-0)
2. Άρης Πετεινού 3 (2-0)
3. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (0-0)
4. Ορφέας Ελευθερούπολης 1 (0-0)
5. Νίκη Ευκαρπίας 0 (0-0)*
6. Ηρακλής Αμμουδιάς 0 (0-2)
7. Δόξα Βώλακα 0 (0-2)

*Οι ομάδες που έκαναν ρεπό

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5)
Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Βώλακα
Ηρακλής Αμμουδιάς – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Νίκη Ευκαρπίας – Αρης Πετεινού
ΡΕΠΟ: Ορέστης Ορεστιάδας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.