Μπαραζ Ανοδου: Η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα για τον Πανθρακικο

Την Κυριακή στις 17:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία 5 ετών και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στην Προσοτσάνη την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Στην πόλη μας υπάρχει τεράστια κινητοποίηση, καθώς ο Πανθρακικός αποτελεί το «καμάρι» της περιοχής και όλοι ανυπομονούν να ξαναδούν την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Η άνοδος θα βάλει την Κομοτηνή ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη και παράλληλα θα φέρει την επιθυμητή τόνωση σε αθλητικό αλλά και τουριστικό επίπεδο, καθώς κάθε αγώνας θα έχει αρκετούς φιλάθλους εκτός έδρας – αν φυσικά έρθει η άνοδος.

Ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί για τους παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά φυσικά τίποτα δεν θα ήταν καλύτερο από μία εντός έδρας νίκη μπροστά στους φιλάθλους, που θα συνοδευτεί από τη φιέστα ανόδου.

Οι Δραμινοί έρχονται στην Κομοτηνή με στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική ενώ αναμένεται να έχουν και την δυναμική υποστήριξη του κόσμου τους. «Όλη η πόλη ζει για τον Πανθρακικό και το παιχνίδι της Κυριακής… Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας», ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της η ομάδα με φόντο τον αγώνα της Κυριακής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.