Μπαραζ ανοδου Γ΄εθνικης

Για το 2 στα 2 η Δόξα κόντρα στον Ορφέα

Το δεύτερο της παιχνίδι για τα μπαράζ της Γ΄ εθνικής δίνει σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου η Δόξα Προσκυνητών όπου θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Ορφέα Puma Ξάνθης. Οι δύο ομάδες μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής, κατά την οποία κέρδισαν τον Ηρακλή Καβάλας και την ΑΕ Διδυμοτείχου αντίστοιχα, μοιράζονται την πρώτη θέση καθώς έχουν από τρείς βαθμούς. Το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι η νίκη που θα τις δώσει την πρωτιά χωρίς συγκατοίκηση αλλά και αέρα τριών βαθμών. 

Χωρίς προβλήματα η Δόξα Προσκυνητών

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η ψυχολογία μετά το καλό ξεκίνημα στα μπαράζ και τη νίκη επί του Ηρακλή Καβάλας εκτός έδρας είναι στα ύψη και όλοι στην ομάδα των Προσκυνητών θέλουν η συνέχεια να είναι ανάλογη. Αγωνιστικά ο Γιάννης Κλειτσιώτης δεν θα έχει απουσίες, καθώς μετά και την τελευταία χθεσινή προπόνηση δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα και έτσι θα έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους. 

Το προφίλ του Ορφέα Puma Ξάνθης

Ο Ορφέας Puma Ξάνθης επέστρεψε ξανά στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική μετά το 2013, όπου τότε δεν τα είχε καταφέρει. Στην κανονική σεζόν της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης τερμάτισε πρώτος έχοντας σε 26 παιχνίδια 23 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 108 τέρματα υπέρ και την τρίτη καλύτερη άμυνα με 22 γκολ παθητικό. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος ήταν ο Γιάννης Καραγκιόζης με 25 γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα Puma Ξάνθης Καραγκιόζης, Τζαμπάζ Χακί και Μαυρόπουλος συμμετείχαν στην μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Regions Cup. Στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ κέρδισε στην έδρα του την ΑΕ Διδυμοτείχου με σκορ 2-0. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας με βοηθούς τους Δημήτρη Νατσιόπουλο και Ηλία Παπαδόπουλο όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωακείμ Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Δράμας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ είναι ελεύθερη για τους μαθητές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.