Αξιεπαινη κινηση του Ζοραν Στοινοβιτς

Πρόσφερε την φανέλα του από την Παναχαϊκή στο Kapenis museum shirts στη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς εκτός από μεγάλος μπαλαδόρος δείχνει πως είναι και τεράστια προσωπικότητα καθώς πρόσφερε στη συλλογή του Μουσείου στη μνήμη του Βασίλη Καπενή μία υπογεγραμμένη φανέλα της Παναχαϊκής.

Τί είναι το Μουσείο Καπενή

O Βασίλης Καπενής ήταν ενα υπέροχο παλικάρι με πολλούς φίλους και αγαπημένους. Ταξίδεψε στο φως το 2013 αφήνοντας ενα τεράστιο κενό στην οικογένεια του αλλλα και στους ανθρώπους που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν….

Στην μνήμη του λοιπόν ο αδερφός του Γιώργος έφτιαξε σιγά-σιγά έναν υπέροχο χωρο με εμφανίσεις πολλών ποδοσφαιριστών, Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών. Υπάρχουν επίσης τα προσωπικά αντικείμενα του Βασίλη, αποκόμματα απο εφημερίδες, απο Ιστορικούς Αγκώνες, Εισιτήρια απο διεθνείς αγώνες Ελληνικών ομάδων και πολλά άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα του ποδοσφαίρου και κατ επεκταση του Αθλητισμου.

Φανέλες ιστορικές, φανέλες μοναδικές, «ποτισμένες» με τον ιδρώτα αθλητών που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό, και όχι μόνο, αθλητισμό. Ο Γιώργος Καπένης με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του, έβαλε αγάπη, μεράκι και προσωπικό χρόνο για να φτιάξει αυτό το μουσείο, έναν μοναδικό χώρο στην Ερέτρια, για να τιμήσει την μνήμη του αδελφού του, Βασίλη που έφυγε νωρίς από την ζωή, μόλις στα 24 του.

Σε αυτή την μοναδική συλλογή, μπορεί κανείς να κάνει ένα ταξίδι κυρίως μέσα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να συναντήσει φανέλες σπουδαίων παικτών, σχεδόν από όλες τις ομάδες. Παράλληλα, δεν λείπει και το κομμάτι του μπάσκετ αλλά και του βόλεϊ, όπως για παράδειγμα η φανέλα του αδικοχαμένου, Νίκου Σαμαρά.

Εκεί θα βρίσκεται και η ιστορική φανέλα της Παναχαϊκής με το νούμερο 10 του Ζόραν Στοϊνοβιτς, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.