Ατλας Κομοτηνης: Ολοκληρωθηκε με επιτυχια το 2nd Summer Camp

Υψηλές προσωπικότητες μίλησαν στα παιδιά που συμμετείχαν

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Summer Camp του Άτλα Κομοτηνής με τη συμμετοχή 60 και πλέον παιδιών που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου της Κομοτηνής!

Καθόλη τη διάρκεια του Camp τα παιδιά είχαν πλούσιο ασκησιολόγιο σε παιγνιώδη μορφή ενώ υπήρχαν και παράλληλες δράσεις, όπως η εξόρμηση στο Φανάρι και οι βουτιές στη θάλασσα.

Παράλληλα υπήρχαν σημαντικές προσωπικότητες που μίλησαν στα παιδιά που συμμετείχαν και συγκεκριμένα ο «Δάσκαλος» του μπάσκετ της Θράκης Κούλης Ταξιλδάρης, οι διακεκριμένοι αθλητές Γιώργος Μανάκας, Πάνος Παπαδόπουλος και Εφέ Ζεκιριέ, ο διαιτητής Δημήτρης Σερετίδης και ο καρδιολόγος Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Όλοι όσοι μίλησαν στάθηκαν στα πολλαπλά οφέλη ενασχόλησης με τον αθλητισμό ενώ παράλληλα προέτρεψαν τα παιδιά να συνδυάζουν το μπάσκετ με τον σωστό προγραμματισμό των σχολικών υποχρεώσεων.

Το camp ολοκληρώθηκε με την απονομή τροπαίων και μεταλλίων στους νικητές των διαγωνισμών και σε αυτούς που διακρίθηκαν ενώ όλοι παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τα τέλη του Αυγούστου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.