Αθλητικος Καζαμιας 2024

Όσα θα συμβούν, πριν συμβούν στα γήπεδα της Ροδόπης

Κάθε χρόνο, ο «ΠτΘ» σας ενημερώνει μέσω του αθλητικού καζαμία για το τι μέλει γενέσθαι μέσα στον επόμενο χρόνο. Έτσι και φέτος, βλέπουμε πιο μπροστά από τα γεγονότα και σας ενημερώνουμε για το τι θα γίνει μέσα στο 2024.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Αρχή του χρόνου και ήδη τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνουμε. Η ΑΕ Κομοτηνής δεν έχει την πορεία που ονειρευόταν στην Α2, ο Τάσος Πετρίδης είναι προβληματισμένος και πάλι όμως βγάζει «λαγό» από το καπέλο του, που ακούει στο όνομα Γιάννης Γκαράνης. Ναι, ο δήμαρχος Κομοτηνής, μετά από το τρέξιμο που έριξε προεκλογικά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αποτελεί οικονομική λύση και θα είναι ο νέος πασαδόρος του συλλόγου με στόχο να αποφύγει τους μπελάδες σχετικά με την παραμονή. Ο Πανθρακικός την ίδια στιγμή ψάχνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα και για τον λόγο αυτόν έρχεται σε συμφωνία με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, ώστε να αναλάβει χρέη φυσικοθεραπεύτριας και παράλληλα να αποβάλει τη μοναξιά της Άννας Ευαγόρου. Ο Μανώλης Ταπατζάς, πριν ακόμα προλάβει να αναλάβει τα ηνία στην ΠΕ Ροδόπης, δέχεται πρόταση για αρχιδιαιτητής στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας και μετακομίζει στην Κουάλα Λουμπούρ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Πανθρακικός συνεχίζει τις νίκες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει το ενδιαφέρον του κοινού. Και όταν κάτι πάει καλά, όλα πάνε καλά καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Σακάρης έρχεται σε επαφή με τον πάμπλουτο επιχειρηματία Έλον Μασκ, ώστε να γίνει ο νέος χορηγός του συλλόγου. Την ίδια στιγμή, στο Πανθρακικό Στάδιο, Χριστόδουλος Τοψίδης και Χρήστος Μέτιος αφιερώνουν πολλές ώρες μαζί παίζοντας τέννις και αναλύοντας τα θέματα της Περιφέρειας, έχοντας αφήσει τις διαφορές τους στην άκρη μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της National League και η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά στους ανθρώπους της ομάδας για Elite League. Ο Νεοκλής Λεμονίδης πείθει τον Θανάση Αντετοκούμπο να ενισχύσει τον ΓΑΣ και αυτόματα ανεβαίνουν στα ύψη οι πωλήσεις των εισιτηρίων και των επίσημων εμφανίσεων. Μάλιστα σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ιδρύεται τμήμα πόλο με στόχο να περάσουν όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και οι προπονήσεις γίνονται στο Πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Το μπάσκετ έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων και πέραν του ΓΑΣ, του Άτλα, του Αίαντα, της ΑΕΚ, του Δημοκριτείου και του Ηρόδικου ιδρύονται άλλες 3 ομάδες και συγκεκριμένα ο Ορφέας Κομοτηνής, οι «Δυναμίτες» Κομοτηνής και οι «Στρακαστρούκες» απαρτιζόμενοι από Κομοτηναίους και φοιτητές. Στο ερώτημα για το αν χωράνε και άλλες ομάδες, οι ιθύνοντες των συλλόγων συμφωνούν πως «χίλιοι καλοί χωράνε». Παράλληλα, μετά από πάρα πολλά χρόνια τίθεται σε λειτουργία το κολυμβητήριο της πόλης, κάτι που ανακοινώνεται από τον Κίμωνα Λεχούδη, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του και βουτάει στα εγκαίνια με το κουστούμι.

ΜΑΪΟΣ

Ο Πανθρακικός με συνέντευξη τύπου ανακοινώνει πως σαν ένα από τα μεγαλύτερα Brand της Θράκης δεν μπορεί να λείπει και από το μπάσκετ, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του τμήματος και βάζει ως προπονητή τον Βασίλη Στοάκη, ο οποίος ψάχνει στο υπόγειο τα συστήματα που είχαν χαρίσει το 2015 στην ΑΕ Κομοτηνής την άνοδο. Πρώτη μεταγραφή είναι ο Σωφρόνης Παπουής, ο οποίος μάλιστα οδηγεί τους Βετεράνους της πόλης μας στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ροδόπη. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή απαντάει με μία κίνηση βόμβα καθώς παίρνει ως παίχτη τον Δημήτρη Οικονομίδη. Την ίδια στιγμή, η Βίκυ Περιβολοπούλου αναλαμβάνει Ομοσπονδιακή προπονήτρια στην Εθνική Γυναικών.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Το Πανθρακικό Στάδιο επιτέλους αποκτά νέο ταρτάν, νέες κερκίδες και γίνεται έτοιμο να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες. Κώστας Μιχελής, Χρίστος Τσιπουρίδης και Διονύσης Αργυρόπουλος κλαίνε αγκαλιασμένοι από συγκίνηση για αυτήν την εξέλιξη, φωνάζοντας πως η Κομοτηνή θα γίνει η πόλη του Στίβου. Την κορδέλα κόβει ο Κώστας Μπανιώτης με τη Πηγή Δεβετζή, η οποία εμπνευσμένη από την πρόσφατη παρουσία της στο Fame Story κάνει στη συνέχεια τη δική της συναυλία.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, ο Δήμος Κομοτηνής διοργανώνει αγώνες αλιείας στο Φανάρι και πρωταθλητής βγαίνει ο Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με τον Ανδρέα Καραγιώργη. Στο νήμα χάνει ο Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος παρά την πικρία του σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως σέβεται το αποτέλεσμα και την απόφαση των ψαριών.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Οι αθλητικογράφοι της Ροδόπης συγκεντρώθηκαν πριν από το πρώτο φιλικό του Πανθρακικού και τόνισαν πως πρέπει να γίνει κάτι ώστε να πάρει ο κλάδος τα πάνω του. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής προτείνει να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο της Αθήνας και η μόνη επιλογή είναι ο αθλητικογράφος της ΕΡΑ Παναγιώτης Ζιώγας, ο οποίος βλέποντας γύρω του τις κοιλιές των συναδέλφων του καταλήγει πως είναι η μόνη λύση! Παράλληλα παίρνει την ευχή του Χουσεΐν Χασάν, ο οποίος εδώ και δεκαετίες κάνει το δικό του μαραθώνιο στα γήπεδα της Ροδόπης!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΓΑΣ Κομοτηνή και Πανθρακικός κάνουν από κοινού συνέντευξη τύπου τονίζοντας πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και για τον λόγο αυτόν ζητάνε τη στήριξη του κόσμου και των επιχειρηματιών. Ο Νίκος Μπαχαρίδης αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός στον ΓΑΣ Κομοτηνή τονίζοντας πως για αυτόν στόχος είναι η ευρωλίγκα, ενώ στον Πανθρακικό το ίδιο πόστο αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουτσοβασίλης! Ο ΓΑΣ έκανε το μπαμ ντύνοντας με τη φανέλα του συλλόγου τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος με το καλημέρα έμαθε τα συνθήματα του συλλόγου ενώ ο Πανθρακικός έπεισε τον Πέτρο Μάνταλο να έρθει στην ομάδα της πόλης του, κάνοντας μάλιστα δύο μεγάλα γκράφιτι στην είσοδο του ΔΑΚ Κομοτηνής.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η Nova νιώθει την πίεση των υπόλοιπων συνδρομητικών καναλιών και για τον λόγο αυτόν κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Μάνο Γαβριηλίδη παίρνοντας τα δικαιώματα της Α΄ και Β΄ ΕΠΣ Θράκης όπως και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων! Σε συνέντευξη τύπου που έγινε με αφορμή τη συμφωνία, ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε πως έρχονται καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται στον Μαραθώνιο με μία μπλούζα που είναι χωρισμένη στα 3, έχοντας λίγο από Πανθρακικό, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τον Γιάννη Τοροσιάν. Ο Πανθρακικός δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για την επιστροφή στη Β΄ Εθνική ενώ ο Κώστας Σλούκας προσπαθεί να βρει το ρόλο του στον ΓΑΣ τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως «με 20 λεπτά κανένας ηγέτης», ρίχνοντας ξεκάθαρα καρφιά στον Νεοκλή Λεμονίδη, ο οποίος μέσω του Βαγγέλη Κουτσοκέρα συμβουλεύεται τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη διαχείριση του διεθνούς γκαρντ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Η Κομοτηνή γίνεται το επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος με αφορμή τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου που επεκτείνεται σε όλη την πόλη. Η Μπάγερν Μονάχου έρχεται για προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού και για φιλικό με τον Πανθρακικό ενώ το All Star Game γίνεται στο κλειστό του 2ου Λυκείου με τον Αταμάν και τον Μπαρτζώκα να τα πίνουν μαζί σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Τέλος, μετά από ενέργειες του Τόλη Καραγκιοζάκη, έρχεται η Ματσεράτα για φιλικό με την ΑΕ Κομοτηνής σε αγώνα γιορτή.

Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το 2024!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.